MHP Adana İl Başkanlığında bayramlaşma töreni

MHP Adana İl Başkanlığında bayramlaşma töreni


ADANA (A.A) - MHP Adana İl Başkanlığında Ramazan Bayram dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.
     İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, başkanlık binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde partili, partisiz çok sayıda vatandaş katıldı.
     İl Başkanı Mustafa İzgioğlunun ev sahibi olarak hazır bulunduğu bayramlaşma törenine Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ali Halaman, Seyfettin Yılmaz, 23. Dönem Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Kanat, İlçe Başkanları Yusuf Kanlı, Hüseyin Tumlukolcu, İbrahim Kara, Mehmet Özcan, Kadir Topak, Bekir Yavuz, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, partili belediye ve il genel meclis üyeleri, partisiz bazı belediye meclis üyeleri katıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmazın da gelerek bayramlaştığı tören, bayramın coşkusu ve heyecanı içinde sona erdi.
     İl Başkanı Mustafa İzgioğlu burada yaptığı açıklamada, bir Ramazan Bayramına daha erişmenin huzur ve mutluluğu içerisinde olduklarını kaydetti.
     Bu bayramı da yine buruk kutladıklarını belirten İzgioğlu, şunları kaydetti:
     Çünkü, ihanet ve husumet cephesinin el ele vererek kuşattığı ülkemizin içinde bulunduğu sorunlar, bir yıl öncesine göre azalmamış, daha da artmıştır. Eli kanlı katillerin ve onlara kol kanat geren dış güçlerin on yıl öncesine göre hayal dahi edemeyecekleri şekilde mesafe almış olmaları, ülkemiz adına sorumluluk hissi olan herkesin üzerinde düşünmesi gereken bir durumdur. Dolayısıyla herkesi kucaklayan ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesi olan Türk milliyetçiliği ortak paydasında buluşmak, milli direncimizi artırmak mecburiyetindeyiz.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber MHP Adana İl Başkanlığında bayramlaşma töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER