Mevlid Kandili mesajları

Mevlid Kandili mesajları


NİĞDE (A.A) - AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.
     Milletvekili Kavaklıoğlu, toplumsal barışın ve kardeşliğe giden yolun Peygamber Efendimizi sevmekten geçtiğini belirterek, Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyaya gelişinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilini bir kez daha idrak ediyoruz. Bu vesileyle, bütün İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tıpkı Peygamber efendimizin dünyaya ilk gelişi gibi hayırlar getirmesini geleceğimizi aydınlatmasını diliyorum. Bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.
     İl Başkanı Özmen ise, İslamın barış dini olduğunu müjdeleyen Peygamber efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandilimizi kutluyor, Niğde halkımızın, ülkemizin ve tüm dünyanın birliğine, barışına vesile olmasını temenni ediyorum dedi.
     Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da, Peygamber efendimizin ve ashabının yaşadığı devir, insanlık tarihinin en mutlu, en adaletli ve en huzurlu devrinin yaşandığını doğumununda da bu asrın müjdecisi olduğunu ifade etti.
     Akdoğan, Cenab-ı Allahın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede kendimiz, ailemiz ve çevremiz için yapacağımız dualara, tüm insanlık için yapacağımız duaları da ekleyerek, gönülden dua etmeliyiz. Herkesin rahmet ve mağfiret umarak kendince yapacağı ibadet ve yalvarışlar, inşallah hayırlı gelişmelere vesile olur. Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan sıkıntıların giderilmesi yolunda olumlu kapılar açılır dedi.
    
     Muhabir: Murat Kaya / Betül Abbak
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Mevlid Kandili mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER