MESKİSPORun atletizmdeki başarısı

MESKİSPORun atletizmdeki başarısı


MERSİN (A.A) - Mustafa Kemal Atatürkün Ankaraya gelişi nedeniyle düzenlenen 77. Büyük Atatürk Koşusunda MESKİSPOR Türkiye ikincisi oldu.
     MESKİden yapılan açıklamaya göre, Ankara Valiliği tarafından 27 Aralık 2012 tarihinde düzenlenen 77. Atatürk Koşusuna Türkiyeden ve dünyanın değişik ülkelerinden sporcular katıldı. Bayanlarda Türkan Özatanın 33.53 ile altın madalya kazandığı yarışta, Süheyla Adıyaman 35.45lik derecesiyle 2., Şeyma Karagöz Yıldız da 36.04lük derecesiyle 3. sırada yer aldı.
     MESKİ Spor Kulübü yarışmaya Süheyla Adıyaman, Hülya Baştuğ, Hasrethan Karaca ve Figen Aşıktan oluşan atletizm takımıyla katıldı. MESKİSPOR atletizm takımı sporcusu Süheyla Adıyaman ikincilik kupasını, Ankara Valisi Alaaddin Yükselden aldı. Kadınlarda takım halinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü 9 puanla birinci, Mersin MESKİ Spor Kulübü 14 puanla ikinci, Aydın Didim Belediye Spor Kulübü 30 puanla üçüncülüğü elde etti.
     Süheyla Adıyaman, açıklamada şunları kaydetti:
     Yeni kurulan MESKİ Spor Kulübü Atletizm Takımı olarak katıldığımız ilk müsabakada ilk başarımızı kazanmış olduk. Bu başarının oluşmasında emeği geçen başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Macit Özcan ve MESKİ Genel Müdürümüz Kamil Ülgen olmak üzere tüm ekibimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ülkemiz ve Mersin adına her zaman bu başarı inancıyla çalışacağız.
     Kamil Ülgen de, sporcuları kutlayarak, her geçen gün gelişecek, dünyada ve ülkede Mersinin adından söz ettirecek bir kulüp olduklarını belirterek, 77. Büyük Atatürk Koşusunda alınan bu tarihi başarının arkasını getirmek istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber MESKİSPORun atletizmdeki başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER