Merzifon Belediye Başkanı Aydınlı:

Merzifon Belediye Başkanı Aydınlı: -Gençlerin heyecanla beklediği olimpik yüzme havuzunun açılışını bu sezon yapacağız


AMASYA (A.A) - Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, Gençlerin heyecanla beklediği olimpik yüzme havuzunun açılışını bu sezon yapacağız dedi.
     Yüzme havuzu inşaatını yerinde inceleyen Başkan Aydınlı, basın mensuplarına bilgiler verdi.
     Merzifonda yüzme havuzunun özellikle gençler tarafından beklenen bir hizmet olduğunu hatırlatan Aydınlı, şunları kaydetti:
     Arsası, çevre düzeni ve toplam maliyetinin yarısını Merzifon Belediyesi olarak üstlendiğimiz olimpik kapalı yüzme havuzu Spor Bakanlığımızla ortaklaşa yaptığımız bir proje. Projenin tamamı 4 milyon lira. Toplam 9 bin metrekarelik alanın, bin 435 metrekare taban alanı üzerine başlayan inşaatımızın kaba işçiliğini 1-2 ay gibi kısa süre içinde tamamlamak üzereyiz. Özellikle gençlerimiz tarafından büyük bir heyecanla beklenen yüzme havuzunun temeli birkaç ay önce atılmasına rağmen inşaalah havuz açılışını bu sezonda gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.
     Olimpik yüzme havuzunun tamamlanması ve faaliyete geçmesi ile bulunduğu bölgenin de canlanacağını ifade eden Aydınlı, hayata geçirdikleri tüm projeleri, yüz bin nüfuslu bir Merzifon ve 50 yıl sonrasına hitap edebilecek kapasitede dizayn ettiklerini söyledi.
    
     Muhabir: Tuba Ceylan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Merzifon Belediye Başkanı Aydınlı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER