Merzifon Belediye Başkanı Aydınlı:

Merzifon Belediye Başkanı Aydınlı: -2013 yılında da aynı tempo ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz


AMASYA (A.A) - Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, 2013 yılında da aynı tempo ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.
     Aydınlı, her yeni yılın, yeni bir hizmet yılı olarak değerlendirildiğini, bu bilinçten hareketle 2013 yılını hizmetlerle donatılacak bir yıl olarak planladıklarını belirtti.
     Merzifonluları hizmetin en güzeline layık görerek çalıştıklarını ifade eden Aydınlı, şunları kaydetti:
     Merzifon Belediyesi çok şükür ayakları üzerinde durabilen, hizmet üretebilen ve aynı zamanda sosyal alanda varlığını ispat etmiş güçlü bir belediyedir. Belediye olarak su, kanalizasyon, asfalt gibi asli görevlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da organize ettiğimiz programlarımızla Merzifonlu hemşehrilerimizi bir araya getiriyoruz. Bu manada 2012 yılını dolu dolu geçirdik. Meydanımızı tamamladık, yollarımızı sıcak asfaltla kapladık, temizlik işlerini aksatmadan yürüttük ve çok sayıda kültürel programa imza attık. 2013 yılında da aynı tempo ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hemşehrilerimize hizmetin en güzelini layık görüyoruz. Asfalt çalışmalarımız yine devam edecek. Belediyemizin, su, kanalizasyon,temizlik gibi asli görevleri aksamadan devam ederken gençlerimize yönelik yatırımlarımızdan yüzme havuzu ve çim saha ile çalışmalarımız ilçedeki bu alandaki ihtiyacı karşılayacak.
     Aydınlı, Merzifonun hizmetlerle daha yaşanılır bir yer olduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Tuba Ceylan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Merzifon Belediye Başkanı Aydınlı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER