Merve Meram Abdullah Aymazdan kardeş yardımı

Merve Meram Abdullah Aymazdan kardeş yardımı


KONYA (A.A) - Merve Meram Abdullah Aymaz İlkokulu ve Ortaokulu, kardeş okul seçtikleri Şırnak Balveren beldesindeki Gazi Ortaokulu ile Cizre Vatan İlkokuluna bilgisayar, fotokopi makinesi, tatil ve okuma kitabı seti hediye etti.
     Okul Müdürü Hüseyin Taş, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kardeş okullarla diyaloglarının devam ettiğini belirtti.
     Taş, Merve Meram Abdullah Aymaz İlkokulu Aile Birliğinin Şırnaktaki okul yetkililerinin bizimle kardeş olur musunuz- talebine duyarsız kalmadığını, hazırladıkları bilgisayar, fotokopi makinesi, okuma kitapları, test kitapları ve tatil setlerinden oluşan yardım paketlerini, düzenlenen törenle Şırnaka gönderdiklerini ifade etti.
     Bu kapsamda kardeş okullara ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydeden Taş, Kardeş okullarımızın idarecilerini ve öğrencilerini de Konya da misafir edeceğiz. Okullarımız ve öğrencilerimiz arasındaki kardeşlik köprüsüne duyarsız kalmayan öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Öğrencilerin gönderdiği tatil kitapları ve okuma kitaplarıyla Şırnaktaki öğrencilerin yarıyıl tatillerini verimli geçirmelerini sağlayacaklarını aktaran Taş, Öğrenciler tarafından hazırlanan koliler ilgili okula ulaştırılmak üzere kargoya teslim edildi. Öğrencilerin birlik ve beraberlik içerisinde bu çalışmaya imza atmaları mutluluk kaynağı oldu dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Merve Meram Abdullah Aymazdan kardeş yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER