Mersin İdmanyurdu

Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçından notlar -Fenerbahçe, Mersin deplasmanında geçen hafta Sivasspor karşısındaki ilk 11 ile sahaya çıktı -Tribünlerin büyük bölümü boş kaldı -Maç öncesi stada giren taraftarlara alkol muayenesi ya


MERSİN (A.A) - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 21. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçına, geçen hafta Sivasspor karşısındaki 11 ile sahaya çıktı.
     Tevfik Sırrı Gür Stadında oynanan Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçında ev sahibi takım taraftarlarına ayrılan tribünlerin büyük çoğunluğunun boş kaldığı görüldü. Mersinli taraftar grupları bilet fiyatlarının yüksekliğini protesto etmek için stada girmezken, maç öncesi de stat önünde protesto gösterisi düzenledi.
     Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlıyı protesto eden taraftarlar, Ali Kahramanlı istifa şeklinde tezahürat yaptı.
     Sarı-lacivertli taraftarlar da misafir takım taraftarları için ayrılan bölümü tamamen doldurdular. Takımlarına tezahüratlarla destek veren taraftarlar, tüm futbolcuları tek tek tribüne çağırdı.
     Bu arada, taraftarların stada girişleri sırasında, polis ekipleri tarafından şüpheli görülenlere alkol muayenesi yapıldı.
    
     -Fenerbahçe Sivasspor 11ni bozmadı-
    
     Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Mersin deplasmanında da geçen hafta Sivasspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11i bozmadı.
     Kocaman, geçen hafta olduğu gibi bu maçta da Hasan Ali Kaldırım, Miroslav Stoch ve Milos Krasiçi kadroya almadı. Ayrıca, Serdar Kesimal, Selçuk Şahin ve Orhan Şam da kadroya dahil edilmedi.
    
     -Fenerbahçede kart sıkıntısı-
    
     Fenerbahçede 4 oyuncu kart cezası sınırında bulunuyor.
     Gökhan, Meireles, Baroni ve Semih, bugünkü maçta kart görmeleri durumunda, cezalı duruma düşecek ve Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.
    
     -Kocaman-Bulak 12. kez rakip-
    
     Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bugünkü maçta 12. kez rakip oldular.
     Geride kalan 11 maçta 4er galibiyet alan deneyimli hocalar, 3 kez de beraberliği bozamadı.
    
     -Semih forma giyerse 200. maçı olacak-
    
     Bu arada, Fenerbahçenin nöbetçi golcü yakıştırması yapılan futbolcusu Semih Şentürk oyuna girmesi durumunda Spor Toto Süper Ligde 200. maçına çıkmış olacak.
     Maça yedek soyunan Semih, 200. kez ligde forma giyebilmek için teknik direktörü Aykut Kocamanın işaretini bekleyecek.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar - Anıl Bağrık
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER