Mersindeki cinayet

Mersindeki cinayet -Kızını ve damadını öldürdüğü, torununu yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan kadının, suçu üstlendiği ortaya çıktı -Öldürülen genç kadının babası ve 5 kardeşi gözaltına alındı


MERSİN (A.A) - Kızını ve damadını öldürdüğü, torununu yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan kadının suçu üstlendiği ortaya çıktı. Öldürülen genç kadının babası ve 5 kardeşi gözaltına alındı.
     Kent merkezinde 11 Şubatta Güler (19) ve Ferdi (29) Azrak çiftinin tabancayla öldürülmesi, 1 yaşındaki kızları Berfinin yaralanması olayıyla ilgili çalışmasını sürdüren Cinayet Büro Amirliği ekipleri, soruşturmayı derinleştirerek yeni bulgulara ulaştı.
     Kızı ve damadının katil zanlısı olarak tutuklanan Meryem Dnin, aralarında çıkan tartışma nedeniyle evde bulunan tabancayla kızına, damadına ve torununa ateş ettiğini söyleyerek suçu üstlendiği, olayı oğlu Hasan Dnin gerçekleştirdiği öne sürüldü.
     Bunun üzerine öldürülen genç kadının babası Ali ve kardeşleri Hasan, Mehmet, Vedat, Ahmet ve Sabri D. de gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Askerden firar ettiği öğrenilen Hasan D, işlemlerin ardından jandarma ekiplerine teslim edildi.
     Öldürülen Güler Azrakın, yaklaşık 2 yıl önce ailesinin karşı çıkmasına rağmen Ferdi Azrak ile evlenerek İstanbula yerleştiği belirlendi.
     Olaydan önce Meryem Dnin, telefonla arayıp barışmak istediklerini söylediği kızını çağırdığı, ailenin Mersindeki evine gelen Azrak ailesine, askerden firar ettiği öğrenilen Hasan D. tarafından ateş edildiği iddia edildi.
     Ağır yaralanan 1 yaşındaki Berfin Azrak ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedaviye alınmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER