Mermercilerden Seyhan Belediye Başkanı Öztürke ziyaret

Mermercilerden Seyhan Belediye Başkanı Öztürke ziyaret


ADANA (A.A) - Adana Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Başkanı İsmail Özçete, site üyesi bir grup esnafla Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürkü ziyaret etti.
     Ziyaret sırasında konuşan Öztürk, esnaf gruplarının talepleri halinde siteleşmeye dönük çalışmalarda belediyenin tüm imkanlarını seferber edeceğini söyledi.
     Dünyada genel kabul görmüş çağdaş şehircilik uygulaması standartlarına göre çevre ve insan sağlığına dönük mahsurları bulunan meslek gruplarının şehir dışında oluşan sitelerde faaliyet göstermesi gerektiğini ifade eden Öztürk, bu anlamda Seyhanda da özgün mesleki sitelerin oluşmasının en büyük arzuları olduğunu dile getirdi.
     Esnafların siteleşmesi için onlara çağrıda bulunduğunu vurgulayan Öztürk, Oto galerici, tamirci, hurdacı ve şimdi de mermerci esnafımızın tercih ettiği siteleşme yöntemini tercih edin. Bu şekilde hem mesleki faaliyetlerini daha rahat sürdürecek hem de çevre ve insan sağlığı yönünden yaşanan problemleri bertaraf edeceklerdir diye konuştu.
     Adanada 250 civarında mermerci esnafı bulunduğunu belirten Adana Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Özçete, Şehirdeki mermerci esnafının tümünün toplu halde bulunabileceği bir site oluşumu için muhtelif bölgelerde arazi arayışını sürdürüyoruz dedi.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz/Anıl Bağrık
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Mermercilerden Seyhan Belediye Başkanı Öztürke ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER