Memur

Memur-Senin 10 Milyon İmza Kampanyası


RİZE (A.A) - Memur-Sen Rize Temsilcisi Resul Usta, kamuda çalışanların kıyafet serbestliği için başlatılan 10 Milyon İmza kampanyası kapsamında Rizede 45 bin imza topladıklarını bildirdi.
     Usta, yaptığı yazılı açıklamada, Memur-Sen olarak Türkiye genelinde 10 milyon imza hedefinin üstüne çıktıklarını belirtti.
     Toplanan imzaların genel merkezlerindeki yönetim kurulu tarafından Başbakanlığa sunulacağını ifade eden Usta, şunları kaydetti:
     Darbecilerini yargılayan Türkiye, darbe anayasasıyla yönetilme, hatta darbe anayasasında bile yer almayan kılık-kıyafet yönetmeliği ile kamu görevlilerinin özgürlüklerini kısıtlama ayıbından kurtulmalıdır. Türkiyenin en büyük sivil toplum örgütü ve memur sendikaları konfederasyonu olarak üzerimize düşeni yaptık. Milletimizin yasakların kaldırılmasına yönelik taleplerini, imza kampanyamızla Başbakana iletiyoruz. Bundan sonra sorumluluk hükümetindir, TBMMnindir, siyaset kurumundur. Kampanyayı başlattığımız ilk günden itibaren milletimizin ilgisi, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER