Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç: -Belediye olarak güvenli ve seri ulaşımın sağlanabilmesi için tüm imkanları seferber ediyoruz


KAYSERİ (A.A) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, güvenli ve seri ulaşımın sağlanabilmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini bildirdi.
     Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, yolların bir şehrin gelişimi ve düzeni için çok önemli olduğunu belirterek, bu nedenle yeni yolların yapımına, bozulan ve deforme olan yolların bakım ve onarımına büyük önem verdiklerini söyledi.
     Yeni yolların asfaltlanması tamamlandıktan, eski yolların ise bakımı yapıldıktan sonra yol çizgilerinin çekildiğini ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:
     Belediye olarak güvenli ve seri ulaşımın sağlanabilmesi için tüm imkanları seferber ediyoruz. Yeni yolların açılmasına büyük önem veriyoruz. Bozulan yolların tamir ve bakımını yapıyoruz. Özelikle seri ulaşım için trafik levhalarına ve uyarıcı işaretlere önem veriyoruz. Bu açıdan bölünmüş yollar ile çok şeritli yollarda yol çizgilerini bizzat belediye olarak biz yapıyoruz. Şerit kullanımı çok önemlidir. Zaten yolun ortasında rastgele gitmek suçtur. Biz de yollarda belirli aralıklarla yol çizgilerini hem yeniliyoruz hem de yeni yolları hemen boyuyoruz. Şu an Sivas Caddesi ile Germir bölgesinde yer alan sokak ve caddelerde yol çizgisi çalışması yapıyoruz.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER