Mehmet Ali Birandın vefatı

Mehmet Ali Birandın vefatı -ÇGCden başsağlığı mesajı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Burak Gezen, Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birandın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
     Gezen, mesajında, Yeniden sağlığına kavuşarak yoğun bakımdan çıkması için gün boyu dua ettiğimiz meslek büyüğümüz, Türk basınının usta ismi Mehmet Ali Birandın vefat haberi, camiamızı derin bir üzüntüye boğmuştur ifadelerine yer verdi.
     32. Gün programıyla Türkiyenin yakın tarihine ışık tutan ve Türk basınında önemli bir iz bırakan Mehmet Ali Birandın, renkli kişiliği ve cesur gazeteciliği ile herkesin örnek aldığı bir duayen olduğunu belirten Gezen, şunları kaydetti:
     Kanal D Ana Haber bültenini sunarken, kendine has üslubuyla ve yorumlarıyla Türk halkına televizyon haberlerini sevdiren, Posta Gazetesindeki köşesinden, onca yıllık gazetecilik deneyimiyle gündeme ilişkin gelişmeleri yorumlayan meslek büyüğümüz Mehmet Ali Biranda Allahtan rahmet diliyor, ailesi başta olmak üzere, Kanal D çalışanları ile basın camiamıza başsağlığı diliyoruz.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Mehmet Ali Birandın vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER