MEFOK 3. Geleneksel Fotoğraf Sergisi

MEFOK 3. Geleneksel Fotoğraf Sergisi -Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Boydak: Biraz yoğun çalıştığımız için diğer profesyoneller gibi fotoğrafa zaman bulamıyoruz. 2013te daha çok çalışıp kendimizi geliştireceğiz


KAYSERİ (A.A) - Merkez Çelik Fotoğraf Kulübünün (MEFOK) 3. Geleneksel Fotoğraf Sergisi açıldı.
     Kayseri Park AVMdeki serginin açılışına katılan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak burada yaptığı konuşmada, şirketlerinden olan Merkez Çelik AŞnin kurulduğu günden bu yana tarih yazdığını belirterek, büyük sanayi kuruluşu sıralamasında ilk 500de yer alan şirketin çıtayı her geçen gün yükselttiğini söyledi.
     Şirket çalışanlarının sosyal faaliyetlere de önem verdiğini vurgulayan Boydak, Çalışanlarımızın kurduğu fotoğrafçılık kulübü, 5 yıldır çalışmalarına devam ediyor. Bu yıl üçüncü sergimizi açıyoruz. Hayat çalışmaktan ibaret değil, hobilerimizin de olması lazım dedi.
     Boydak, sergide kendisinin Dubaide çektiği bir fotoğrafın da yer aldığını belirterek, Biraz yoğun çalıştığımız için diğer profesyoneller gibi fotoğrafa zaman bulamıyoruz. 2013te daha çok çalışıp kendimizi geliştireceğiz. Kulüpteki çalışanlarımız için önümüzdeki baharda bir yat tahsis edeceğiz. Boğazda fotoğraf çalışması yapacaklar diye konuştu.
     MEFOK Başkanı Hüseyin Taşkın ise, 16 Aralıka kadar açık olan sergide 20 çalışanın 47 fotoğrafının yer aldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Esma Aygün / İsmail İçer
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber MEFOK 3. Geleneksel Fotoğraf Sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER