Medical Park Antalyaspor yönetimi basınla buluştu

Medical Park Antalyaspor yönetimi basınla buluştu -Kulüp Başkanı Akıncıoğlu: Daha sezonun başındayız, durumumuz gayet iyi. Mühim olan sonunu iyi bir şekilde tamamlamak


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Daha sezonun başındayız, durumumuz gayet iyi. Mühim olan sonunu iyi bir şekilde tamamlamak dedi.
     Medical Park Antalyasporda seçilen yeni yönetim, gazetecilerle Konyaaltında bir restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.
     Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yaptığı konuşmada, yakın zamanda taraftar temsilcileriyle de bir araya geldiklerini belirtti.
     Sıkı bir finansman ve organizasyon politikası uyguladıklarını anlatan Akıncıoğlu, Ciddi yol katlettik. Taraftara karşı olan samimiyetimizi ortaya koyduk ancak taraftarın finansman olarak desteklenmesi gibi bir yola gitmedik. Gitme lüksümüz de yoktu. Taraftarın desteğine ihtiyacımız var ama elimizdeki imkanları değerlendirmeye çalışıyoruz dedi.
     Akıncıoğlu, basının, Antalyalıların ve sonradan kente yerleşenlerin takıma destek vermesini isteyerek, Daha sezonun başındayız, durumumuz gayet iyi. Mühim olan sonunu iyi bir şekilde tamamlamak. Takım olarak da altyapı olarak da ciddi çalışmalar yapıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Medical Park Antalyaspor yönetimi basınla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER