Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Akıncıoğlu:

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Akıncıoğlu: -Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ancak bu mağlubiyet nedeniyle hedeflerimizde değişiklik olmadı


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Beşiktaş maçında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını, ancak bu mağlubiyet nedeniyle hedeflerinde değişiklik olmadığını söyledi.
     Başkan Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımının Beşiktaş karşısında sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi.
     Futbolcuların galibiyet için mücadele ettiklerini anlatan Akıncıoğlu, Beşiktaş karşısında talihsizlikler yaşadık. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ancak bu mağlubiyet nedeniyle hedeflerimizde değişiklik olmadı dedi.
     Karşılaşmanın hakemiyle ilgili yorum yapmak istemediğini dile getiren Akıncıoğlu, Hakemlerin Beşiktaş ve Galatasaray maçlarımızdaki performansını Türk halkının değerlendirmesine bırakıyoruz diye konuştu.
     Karşılaşma sırasında taraftarların kendisine ve yönetimine yönelik protesto sloganı attıklarını hatırlatan Akıncıoğlu, Antalyasporun yakaladığı ivme ve geldiği nokta nedeniyle taraftarın maçlara son günlerde büyük ilgi gösterdiğini belirtti.
     İlgiye 7 bin 700 kapasiteli Akdeniz Üniversitesi Stadının cevap veremediğini vurgulayan Akıncıoğlu, stadın güney kale arkası tribününün acilen yapılması gerektiğini söyledi. Yaklaşık 2-3 bin taraftarın yer olmaması nedeniyle stada giremediğine dikkati çeken Akıncıoğlu, şöyle konuştu:
     Taraftar tepkisinde haklı. Yaklaşık 8 bin kişilik stadyum, 1 milyon nüfusu bulunan Antalya için yetersiz. Yeni stadyumun ihalesinin 6 Aralıkta yapılacak olması bizim için teselli. Üniversite stadının 4 bin kişilik güney kale arkası tribünü yapılarsa bir süre nefes alabiliriz. Antalyasporun ekonomik geliri anlamında da bu tribünün yapılması çok önemli. Taraftar tribüne giremediği için güvenlik güçleriyle de karşı karşıya gelebiliyor. Biz kanunları uyguluyoruz. Haksız yere taraftarın eleştirisini alıyoruz. Suçumuz olmadığı halde hedef oluyoruz. Bizim işimiz takımı, kulübü yönetmek, Antalyasporlu taraftara iyi bir takım izletmek.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Akıncıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER