Medical Park Antalyaspor Başkanı Akıncıoğlu:

Medical Park Antalyaspor Başkanı Akıncıoğlu: -Mehmet Özdilek, yönetimimizin bir parçası olarak futbolun teknik patronudur. Biz huzurlu bir aileyiz -Taraftarsız takım olmayacağı gibi, takımsız da taraftar olamayacağının da bilin


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Mehmet Özdilek, yönetimimizin bir parçası olarak futbolun teknik patronudur. Biz huzurlu bir aileyiz dedi.
     Hasan Akıncıoğlu, geçen hafta oynanan Medical Park Antalyaspor-Sanica Boru Elazığspor maçında bazı taraftarların Teknik Direktör Mehmet Özdilekin istifasını istemesi üzerine AA muhabirine açıklama yaptı. Taraftarların tepkisinin üzücü olduğunu belirten Akıncıoğlu, takımın teknik patronunun Mehmet Özdilek olduğunu söyledi.
     Geçen dört sezonda yönetim olarak istikrarlı bir tutum sergilediklerini ifade eden Akıncıoğlu, Mehmet Özdilek, yönetimimizin bir parçası olarak futbolun teknik patronudur. Biz huzurlu bir aileyiz. Aile fertlerimize yapılan acımasız ve yıpratıcı eleştirileri kınıyoruz dedi.
     Profesyonel yönetimlerde realist bir politika izlenmesi gerektiğini dile getiren Akıncıoğlu, taraftarların da bu ailenin parçası olduğunu kaydetti.
     Taraftarsız takım olmayacağı gibi, takımsız da taraftar olamayacağının da bilinci içerisinde olunulmalı diyen Akıncıoğlu, şöyle devam etti:
     Yönetim, teknik ekip, futbolcular ve kulübün tüm fertleri, gerçek bir uyum içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir. Ailenin bir parçası olan taraftarımızın da uyum içerisinde olmasını bekliyoruz. Futbolcularımızın gösterdiği tepki kendi serbest iradeleriyle haklı olarak ortaya çıkmıştır. Yönetim olarak bu tutumun bizler de arkasındayız. Bu tutumu içtenlikle benimsiyoruz. Taraftarımızı sağ duyulu olmaya ve kalıcı, başarılı bir Antalyaspora sahip olmak için sorumluluğa davet ediyoruz.
     Camia olarak bazı kişisel çıkarlar uğruna takımın ahenginin bozulmasına karşı olduklarını söyleyen Akıncıoğlu, herkesi sorumluğa davet etti.
     Teknik Direktör Mehmet Özdilekin takımın seçilmiş değil, atanmış profesyonel bir parçası olduğunu ifade eden Akıncıoğlu, İstikrarlı ve kararlı bir tutum sergilemeye devam edeceğiz. Eğer yönetime talip olanlar var ise belli kriterlerin yerine getirilmesi şartıyla bayrağı devretmeye her zaman hazırız. Antalyaspor, Antalyanın ortak bir olgusudur diye konuştu.
    
     Muhabir: Okan Özer / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Medical Park Antalyaspor Başkanı Akıncıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER