Medical Park Antalyasporda transfer

Medical Park Antalyasporda transfer -Ajaxın 23 yaşındaki Fas asıllı Hollandalı oyuncusu İsmail Aissati ile 4 yıllık anlaşma imzalandı


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, Ajaxın 23 yaşındaki Fas asıllı Hollandaoyuncusu İsmail Aissati ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
     Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlenen imza törenine Aissati ile Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Peker, Erol Taşkoparan ve Reşat Oktay katıldı.
     Başkan Akıncıoğlu, önemli bir transfere imza attıklarını belirterek, Aissati Hollandanın güçlü takımlarında forma giydi. Aissati Antalyasporun gücüne güç katacaktır dedi.
     Aissatinin yetenekli ve teknik bir genç oyuncu olduğunu kaydeden Akıncıoğlu, transferi gerçekleştirdikleri için mutlu olduğunu dile getirdi. Akıncıoğlu, Aissatinin Türkiyeden ve Avrupadan transfer teklifleri olmasına rağmen Antalyasporu tercih ettiğini vurguladı.
     İsmail Aissati ise formasının arkasında İsmail yazacağını belirterek, Müslüman olması nedeniyle taraftarlardan İsmail diye çağrılmasını istedi.
     Antalyaya geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren İsmail Aissati, transferin gerçekleşmesinde başkan Akıncıoğlu ve teknik direktör Mehmet Özdilekin büyük emeğinin olduğunu kaydetti. Aissati, Ben buraya tatile değil, futbol oynamaya geldim. Antalyaspora çok şeyler kazandıracağıma inanıyorum diye konuştu.
     Törende daha sonra İsmail Aissati, kendisini 4 yıllığına Medikal Park Antalyaspor oyuncusu yapan anlaşmayı imzaladı.
     Aissatinin geçen yıl Hollanda ligini şampiyon tamamlayan Ajaxta 16 maçta forma giydiği, 2 gol atıp 5 asist yaptığı bildirildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Medical Park Antalyasporda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER