Medical Park Antalyasporda İBB Spor maçı

Medical Park Antalyasporda İBB Spor maçı hazırlıkları -Teknik direktör Özdilek: İBB Spor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız ki onu yapacak gücümüz de var. İyi bir rakibe karşı oynayacağız, ancak biz de iyi bir ta


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, İBB Spor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız ki onu yapacak gücümüz de var. İyi bir rakibe karşı oynayacağız, ancak biz de iyi bir takımız dedi.
     Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligin üçüncü haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB) maçı hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.
     Hasan Subaşı Tesislerinde teknik direktör Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, arka adalesinde sertleşme bulunan Koray ve Emre Güngör katılmadı. İdmanda kırmızı beyazlı futbolcular düz koşu, ısınma hareketleri ve dar alanda kısa pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Çift kale maçta Özdilek de mavi yelekli takımda sağ açık oyuncusu olarak oynadı.
     Özdilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Ligde her maçın ayrı bir ciddiyet istediğini belirterek, bu hafta deplasmanda oynayacakları İBB Sporun ligin iyi takımlarından biri olduğunu ve yeni hocalarıyla lige iyi başladıklarını söyledi.
     Medical Park Antalyasporun da bu yıl lige vasatın üzerinde başlayan takımlardan biri olduğunu kaydeden Özdilek, İlk maçımızı son 10 dakikada yaptığımız bireysel hatalardan kaybettik. Kayserispor galibiyetiyle kendimizi biraz daha yukarı taşıdık. Maçı kazanma adına ortaya koyduğumuz mücadele ve kararlılık çok önemliydi. Bu ligin güçlü takımlarından Kayserispora karşı kendi evimizde net bir skorla kazanmak takımın moralini artırdı ama lig çok uzun bir maraton daha 32 hafta var diye konuştu.
     Geçen yıl ilk iki haftada 6 puan toplamayı başaran birçok takım olduğunu anımsatan Özdilek, bu yıl ise bu puanı toplayabilen takımın bulunmadığını, her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğuna dikkati çekti.
     Özdilek, takım olarak güçlerinin farkında olduklarına işaret ederek, Biz gücümüzü neler yapabileceğimizi biliyoruz. İBB Spor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız ki onu yapacak gücümüz de var. İyi bir rakibe karşı oynayacağız, ancak biz de iyi bir takımız. Gençlerbirliği maçının son 10 dakikasında yaptığımız hatalar vardı. Kayserispor maçında daha dikkatliydik ve konsantrasyonumuz daha da yüksekti. Ciddi olduğumuz takdirde elimizdeki kaliteli oyuncularla skoru değiştirme şansımız çok kolay oluyor, biz bu ciddiyetimizi koruyacağız ifadesini kullandı.
     Akdeniz Üniversitesi Stadyumundaki ilk maçlarında stadın tam olarak dolmadığını ifade eden Özdilek, ancak geçen yıla oranla statta bir coşkunun hakim olduğunu ve bunun kendileri için çok büyük bir özlem olduğunu belirtti.
     Galatasaray maçında stadın daha da dolacağını düşündüğünü anlatan Özdilek, Her hafta mevcut seyirci sayımızın artacağına inanıyorum. Bu da bizim oyun performansımızı etkileyecektir. Çünkü stadın dolu olması oyuncuları yüzde 10-15 etkiliyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Medical Park Antalyasporda İBB Spor maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER