Medet Ünlünün silahlı saldırı sonucu ölümü

Medet Ünlünün silahlı saldırı sonucu ölümü -İş adamı Ünlünün cenazesi, Kahramanmaraşta toprağa verildi


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Ankarada uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Çeçenistan İçkerya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu ve iş adamı Medet Ünlünün cenazesi, Kahramanmaraşta toprağa verildi.
     Ünlünün cenazesi, dün ikindi namazına müteakip Ankara Kocatepe Camisinde kılınan cenaze namazının ardından, Kahramanmaraşın Göksun ilçesine bağlı Çardak beldesindeki babaevine getirildi. Ünlünün ailesi ve yakınları, Çeçenistan İçkerya Cumhuriyeti bayrağına sarılı tabutun başında dua ederek, taziyeleri kabul etti.
     Yakınları Medet Ünlünün eşi Leyla Ünlüyü "Ağlama, sen şehit eşisin" diyerek teselli etti. Ünlünün oğlu Mansur ile kızları Zalina ve Belidanın sık sık dua ettiği görüldü.
     Ünlünün cenazesi, Çardak beldesindeki Çamlı Camisinde kılınan namazın ardından, omuzlarda ve tekbirler eşliğinde belde mezarlığına götürüldü. Cenaze, gözyaşları arasında toprağa verildi.
     Törene, Medet Ünlünün ailesi ve yakınları ile Çerkez Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Kenan Kaplan, Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Çardak Belediye Başkanı Ali Kutlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Medet Ünlü, dün Ankaradaki iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Nurettin Dal - İdris Aydın / İsmail Hakkı Demir
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Medet Ünlünün silahlı saldırı sonucu ölümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER