Meclis toplantısında tavuklu, yumurtalı tepki

Meclis toplantısında tavuklu, yumurtalı tepki -Bodrum Belediyesi Meclis Toplantısı sırasında bir kişi, valizinden tavuk ve yumurta çıkartarak alınması planlanan karara tepki gösterdi


MUĞLA (A.A) - Bodrum Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı sırasında bir kişi, yanında getirdiği valizden tavuk ve yumurta çıkartarak alınması planlanan karara tepki gösterdi.
     Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe başkanlığında toplanan meclis, gündem maddelerini görüşmeye başladı. İlk 3 madde görüşülüp oy çokluğu ile karara bağlandıktan sonra dördüncü maddenin görüşülmesine başlandı.
     Madde kapsamında Bodrum-Milas karayolu Kaynar mevkisinde DSİ şantiyesi olarak kullanılan, ancak daha sonra Orman İşletme Müdürlüğüne devredilen yerin spor tesisi olarak kullanılması yönünde alınan komisyon kararı meclise okundu.
     Başkan Vekili Dursun Göktepe de arazinin geçmişi hakkında açıklama yaptı. Göktepe, arazinin belediyeye tahsis edilmesine dair encümen kararı alındığını, bu karar ile mart ayında Orman İşletme Müdürlüğüne başvurulduğunu, müdürlüğün de bazı şartlar ile belediye meclis kararı alınması yönünde görüş bildirdiğini söyledi.
     Madde ile ilgili oylamaya geçileceği sırada toplantıya izleyici olarak katılan Bodrum Yurttaş İnisiyatif Sözcüsü Ayhan Karahan, söz istedi.
     Karahan, bahse konu arazi hakkında bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlatarak, Alınacak meclis kararı ile kısır döngü devam edecektir. Araziye yapılmak istenilen geri dönüşüm projesi daha da gecikecektir. Bundan yarımada zararlı çıkacaktır dedi.
     Karahan, daha sonra yanında bulunan çantasından çıkardığı tavuk ile bir adet yumurtayı meclis üyelerine göstererek, yapılması planlanan değişikliğe tepki gösterdi.
     Daha sonra yapılan oylamada madde, komisyondan gelen şekliyle oy birliği ile kabul edildi.
     Bu arada toplantıda eylem yapılabileceği yönünde ihbar alınması nedeniyle toplantı salonu dışında polislerin güvenlik önlemi aldığı gözlendi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Meclis toplantısında tavuklu, yumurtalı tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER