Marmaristeki el konulan okul sütleri

Marmaristeki el konulan okul sütleri -Sağlıksız koşullarda bekletildiği gerekçesiyle el konulan okul sütleriyle ilgili araştırmalarının sürdüğü bildirildi


MUĞLA (A.A) - Marmariste sağlıksız koşullarda bekletildiği gerekçesiyle el konulan okul sütleriyle ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün araştırmalarının sürdüğü bildirildi.
     Marmaris Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazif Çiftçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, Marmaris Belediyesi Zabıta ekiplerinin bir ihbar üzerine açık alanda istiflenmiş ve üzeri plastik örtü ile kapatılmış 200 mililitrelik 57 bin 942 adet okul sütünü tespit ettiğini belirtti.
     Uygun koşullarda muhafaza edilmeyen söz konusu ürünlerin yediemin olarak Marmaris Belediyesi Deposuna teslim edildiği ifade eden Çiftçi, Ürünlerle ilgili dağıtıcı firmanın tespit edilmesine müteakip, Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında gerekli yasal işlemler müdürlüğümüzce başlatılacaktır dedi.
     Kemeraltı Mahallesinde dün, boş bir arazide güneş altında bekletildiği belirlenen okul sütlerine el konularak depoya götürülmüştü.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Marmaristeki el konulan okul sütleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER