Marmara hafta içinde ısınacak

Marmara hafta içinde ısınacak -Serin ve yağışlı havanın ülkeyi terk etmesinin ardından Balıkesir, Bursa ve Çanakkalede hafta içi hava sıcaklıkları, uzun yıllar ortalamasının 10 derece üzerine çıkacak -Hava sıcaklıkları 32 derecey


BALIKESİR (A.A) - Serin ve yağışlı havanın ülkeyi terk etmesinin ardından Balıkesir, Bursa ve Çanakkalede hafta içi hava sıcaklıkları, uzun yıllar ortalamasının 10 derece üzerine çıkacak.
     AA muhabirinin Meteorolojiden aldığı bilgiye göre, önümüzdeki hafta içinde hava sıcaklıkları hissedilir oranda artacak.
     Serin ve yağışlı havanın Cuma günü ülkeyi terk etmesinin ardından Marmaranın Balıkesir, Bursa ve Çanakkale ile çevresinde, hafta içinde hava sıcaklıkları yükselecek, sonbaharda yaz havası etkili olacak.
     Tahminlere göre, Bursa, Balıkesir ve Çanakkalede hava sıcaklıkları, uzun yıllar ortalamasının 10 derece üzerine çıkacak.
     Ekim ayı uzun yıllar en yüksek sıcaklık ortalaması 21,8 derece olan Balıkesirin, Salı ve Çarşamba günü 32 dereceyi görmesi bekleniyor.
     Uzun yıllar ortalaması 21,5 olan Bursada termometrelerin ise hafta içinde 31 dereceyi göstereceği tahmin ediliyor.
     Ortalama ekim ayı sıcaklığı 20 derece olan Çanakkale ise havaların ısınmasıyla hafta içinde yazdan kalma günlerini yaşayacak ve 30 dereceleri görecek.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Marmara hafta içinde ısınacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER