Mardinde Saç Tasarım Gösterisi

Mardinde Saç Tasarım Gösterisi -Türkiye Kuaförler Federasyonunca gerçekleştirilen gösteride ünlü kuaförler ilginç tasarımları ile beğeni topladı


MARDİN (A.A) - Türkiyenin tanınmış kuaförleri, CMC-CAT Türkiye Kuaförler Federasyonunca Mardinde düzenlenen Saç Tasarım Gösterisi etkinliğinde, ilginç tasarımlarını sergiledi.
     Confederation Mondiale Coiffure (CMC) Dünya Kuaförler Konfederasyonuna bağlı CMC-CAT Türkiye Kuaförler Federasyonu Başkanı Mustafa Ceylan, Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen organizasyonun açılışında yaptığı konuşmada, federasyon olarak amaçlarının, uluslararası arenada, siyasi ve sanatsal kurumlar arasında sosyal yapı gözetmeksizin mesleki, kültürel, sanatsal ve akademik çalışmalar yapmak olduğunu söyledi.
     Ceylan, geçen yıl Uluslararası Yeşil Bursa Saç Festivali ile başlattıkları Türkiye ayağını Eskişehir, Uşak ve Kütahyanın ardından Güneydoğu Anadolu Bölgesinin inicisi Mardinde yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, Amacımız Türkiye ve dünya kuaförlerinin bilgi, beceri ve yeteneklerini görsel bir şova dönüştürerek sizlere sunmaktır. Kuşaktan kuşağa mesleğimize hizmet eden usta, kalfa ve çıraklara teşekkür ediyorum dedi.
     CMC-CAT Türkiye Kuaförler Federasyonu Mardin İl Başkanı Abit Yücesoy ise, böyle bir organizasyonda yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
     Daha sonra, organizasyona katılan 8 ilden yaklaşık 60 kuaför, kendilerine özgü saç tasarımları gerçekleştirdi. Özellikle bir modelde yapılan Mardin ismi ve kedi figürü saç tasarımı, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.
     Kuaför ve modeller, etkinlik sonunda sahneye çıkıp izleyicileri selamladı.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Mardinde Saç Tasarım Gösterisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER