Manisasporda Kartalspor maçı hazırlıkları

Manisasporda Kartalspor maçı hazırlıkları


MANİSA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Manisasporun teknik direktörü Reha Erginer, Çok genç ama kaliteli bir kadroya sahibiz, maç oynadıkça daha iyi olacak bir takımız dedi.
     Manisaspor Tarık Almış Spor Tesislerinde takım kaptanı Hüseyin Tok ve Kahe ile basın toplantısı düzenleyen Erginer, geçen haftaki Karşıyaka maçı ile bu hafta kendi sahalarında yapacakları Kartalspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
     Sezonun ilk maçında Karşıyaka ile 1-1 berabere kalıp, haftayı 1 puanla kapattıklarını anımsatan Erginer, şöyle konuştu:
     İzmire 3 puan parolasıyla gitmiştik. Oyunun genelinde de iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Savunma anlamında rakibe pozisyon vermedik. Son dakikalarda bireysel hatadan dolayı bir gol yedik. 3 puan için gittiğimiz maçtan 1 puan aldığımız için üzgünüz. Geçen seneden 16 oyuncumuzdan 10u süper lige, 6sı da yurt dışında çeşitli takımlara gitti. 7 transfer yaptık, ikisi kiralık, 5 de altyapımızdan oyuncuyu kadromuza kattık. Çok genç ama kaliteli bir kadroya sahibiz. Maç oynadıkça daha iyi olacak bir takımız. Karşıyaka maçında 18 kişilik kadro içerisinde alt yapıdan gelen 7 oyuncumuz vardı.
    
     -Kartalspor maçı-
    
     Kartalspor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirten Erginer, bu maçın çok önemli olduğunu, 3 puan almayı amaçladıklarını söyledi.
     Karşıyaka maçı sonrasında suni gündem oluşturulduğunu ve maç içerisinde Bekir ve Bülentin tartışmasıyla ilgili olayın çok büyütüldüğünü savunan Erginer, kendisinin de bu olayların içine çekilmeye çalışıldığını öne sürdü.
     Enginer, savunma oyuncusu Jerry Akaminkonun Eskişehirspora transfer edilmesinin ardından Manisasporun savunmasına takviye bir oyuncu almayı planladıklarına değinerek, yerli veya yabancı bir futbolcu transfer edeceklerini söyledi.
    
     -Hüseyin Tok ve Kahe-
    
     Tüm taraftarları bu hafta oynanacak Kartalspor maçına davet eden takım kaptanı Hüseyin Tok da Karşıyaka maçında sahada iyi mücadele verdiklerini, son saniyelerde gelen şansız bir golle sahadan bir puanla ayrıldıklarını belirtti.
     Tok, Galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. Kartalspor maçı çok zor geçecek. Çok çetin bir ligde mücadele ediyoruz. Aynı ciddiyet ve aynı futbol mantalitesiyle Kartalspor maçına hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızdan büyük destek bekliyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar diye konuştu.
     Manisasporun golcü futbolcusu Kahe ise Karşıyaka maçında hatalarını gördüklerini ve Kartalspor maçına daha iyi hazırlanacaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ayten Aydın / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Manisasporda Kartalspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER