Manif12 İl İstihdam Fuarı

Manif12 İl İstihdam Fuarı -Manisa Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Yüksel Uçar: Fuarda toplam 5 bin 200 iş ve staj başvurusu yapılmış olup, 300 kişi hemen iş başı yapmıştır


MANİSA (A.A) - Manisa Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Yüksel Uçar, Manif12 İl İstihdam Fuarıyla ilgili olarak Fuarda toplam 5 bin 200 iş ve staj başvurusu yapılmış olup, 300 kişi hemen iş başı yapmıştır dedi.
     Uçar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisada bu yıl 6. kez düzenlenen Manif12 İnsan Kaynakları İstihdam ve Mesleki Eğitim Fuarına daha fazla ilgi olduğunu ve katılımcı ile ziyaretçi sayısında artış olduğunu söyledi.
     Uçar, şunları kaydetti:
     Geçtiğimiz yıl 71 firmanın katılımı ve yaklaşık 25 bin ziyaretçi ile gerçekleşen fuara bu yıl 75 firma katıldı, ziyaretçi sayısı ise 26 bine ulaştı. Katılımcılardan istatistiklerini elimize ulaştıran firmaların verilerine göre fuarda toplam 5 bin 200 iş ve staj başvurusu yapılmış olup, 300 kişi hemen iş başı yapmıştır.
     Manif12 İnsan Kaynakları İstihdam ve Mesleki Eğitim Fuarı, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz tarafından açılmış, 9-11 Ekim tarihleri arasında açık kalmıştı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Manif12 İl İstihdam Fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER