Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur:

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur: Türkiye 10 yılda model arayan bir ülkeyken, bugün model olan bir ülke konumuna geldi


UŞAK (A.A) - Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Türkiye 10 yıl önce model arayan bir ülkeyken, bugün dünyaya model olan bir ülke konumuna geldi dedi.
     Vergi Haftası dolayısıyla düzenlenen programlara katılmak üzere Uşaka gelen Cantimur, Vali Mehmet Ufuk Erden ve Defterdarlık ziyaretlerinin ardından, AK Parti Uşak İl Başkanlığına geçti.
     Cantimur, burada yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetlerinin göreve gelmesinden sonra Türkiyenin önemli atılımlar yaptığını söyledi.
     Bakan Yardımcısı Cantimur, 2002 Türkiyesiyle 2013 Türkiyesinin vatandaşlara doğru anlatılması gerektiğini belirterek, Türkiye 10 yıl önce model arayan bir ülkeyken, bugün dünyaya model olan bir ülke konumuna geldi. Bu ülkede 10 yıl önce insanlarımız hastane koridorlarında, ilaç kuyruklarında acı çekerken, bugün herkes eşit ve kaliteli sağlık hizmeti alır hale geldi. Sadece sağlık değil, her alanda çok önemli reformlar yaptık diye konuştu.
     Türkiye ekonomisinin her geçen yıl geliştiğini, gelişmiş ülkelerin seviyesinin yakalandığını dile getiren Cantimur, şunları kaydetti:
     Bizi model almak isteyen pek çok ülke var. Bütün bunları siyasi istikrarla başardık. Demokrasilerde en büyük güç halktır. AK Parti hükümetlerinin başarısında halk desteğinin çok önemli payı var. Biz devleti hortumlayanların önünü kestik. Bunu halkımızın gücüyle yaptık. Bugün AK Partinin arkasında yüzde 50 halk desteği olmasa bunu yapamazdık. AK Parti, 7,5 milyon üyesi ile çok büyük bir parti. CHP, 1 milyon üyeye ulaşmak için kampanya falan hazırlıyor. İki parti arasındaki fark işte burada.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER