Malatya Valisi Şahin, Yeni Malatyasporlu futbolculara

Malatya Valisi Şahin, Yeni Malatyasporlu futbolculara yemek verdi


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Vasip Şahin, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyasporun futbolcularına yemek verdi.
     Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Vasip Şahin, Yeni Malatyasporlu futbolcularla yemekte bir araya geldi. Şahin, yaptığı konuşmada, Yeni Malatyasporun Malatya için önemli bir takım olduğunu belirtti.
     Takımın bir üst lige, ardından da Süper Lige çıkmaya aday olduğunu ifade eden Vali Şahin, şunları kaydetti:
     Sizler bu kapasiteye sahipsiniz. Malatyalı taraftarlar da bu heyecanı taşıyor. Yeter ki bu istikrarlı çıkışınızı devam ettirin. Bütün kurumlar, sivil toplum kuruluşları arkasında. Biz de başarılarınızla gurur duyuyoruz. Malatya maddi ve manevi anlamda sizlerin arkanızda ve sizlere destektir. Size düşen tek şey fedakarca, gayretle sahada ter dökmektir. Bunu yaptığınız dönemlerde hep başarılı oluyorsunuz.
     Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Yeni Malatyasporun her zaman başarılı olmasını istediklerini ifade etti.
     Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ertan Mumcu da Vali Şahine kulübün flamasını ve atkısını sundu.
     Yemeğe İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hasan Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ve futbolcular katıldı.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Valisi Şahin, Yeni Malatyasporlu futbolculara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER