Malatya Valisi Şahin, Turgut Özal Tıp

Malatya Valisi Şahin, Turgut Özal Tıp Merkezini ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Vasip Şahin, Turgut Özal Tıp Merkezini ziyaret etti.
     Merkeze gelişinde İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Prof. Dr. Asım Künkül, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan ve diğer akademik personel tarafından karşılanan Şahine Vali yardımcıları Murat Çağrı Erdinç ve Abdullah Abid Öztoprak eşlik etti.
     Başhekimlik binasındaki Turgut Özal Müzesini gezen Şahin, Rektör Çelikten müze hakkı bilgi aldı. Daha sonra Kongre ve Kültür Merkezine geçen Vali Şahine burada Rektör Çelik tarafından brifing verildi. Üniversitenin akademik ve idari birimlerinin durumu ve yatırımların anlatıldığı brifingin ardından yetkililer üniversitenin sorunlarına ilişkin bilgiler aktardı. Üniversitede kuyu suyu kullanıldığını, arıtma tesisinin yetersiz kaldığını ve hastane önüne üst veya alt geçit yapılması gerektiğini ifade eden yöneticiler, Şahinden sorunlarına ilişkin destek beklediklerini söyledi.
     Şahin, daha sonra yaptığı konuşmada, özverili çalışmalar dolayısıyla akademik personele teşekkür etti. Üniversitelerin bir şehrin gelişmesinde en önemli kurumlardan biri olduğunu vurgulayan Şahin, Üniversiteler şehirlerin gelişmesine ve sorunlarına çözüm üretirken bizlerin de idareciler olarak üniversitelerin sorunlarına çözüm bulmamız gerekmektedir. İmkanlarımız çerçevesinde sorunlarınızı çözmeye çalışacağız dedi.
     Rektör Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Şahine, fincan takımı hediye etti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Malatya Valisi Şahin, Turgut Özal Tıp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER