Malatya Valisi Şahin, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret

Malatya Valisi Şahin, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Vasip Şahin, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
     Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve üyelerle görüşen Vali Şahin, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Malatyanın elektrik dağıtımını sağlayan firmanın kentteki elektrik sorununu çözemediği yönünde şikayetler olduğunun belirtilmesi üzerine Şahin, firma yetkilileriyle sürekli görüşme halinde olduklarını söyledi.
     Şahin, Hem elektrik kurumu hem de diğer kurumlarla sürekli görüşmelerimiz var. Ciddi bir sorunumuz var. Kurumsal sıkıntıları olduğu gibi yatırıma yönelik sıkıntılar da var. Biz burada 750 bin nüfus olarak kaliteli elektrik hizmeti almak durumundayız. Bunun için gerekli çözümleri arıyoruz. Bu önümüzde duran ciddi bir sıkıntı diye konuştu.
     Malatya Uluslararası Film Festivaline ilişkin soruları da yanıtlayan Şahin, festivalin devam edebilmesinin Malatyalılara bağlı olduğunu belirtti. Festivalin, bu yıl geçen dönemlere göre daha profesyonel olduğunu vurgulayan Şahin, 10 binin üzerinde kişi filmleri izledi. Henüz istenilen seviyede değildir ama istenilen seviyeye doğru gidiş var dedi.
     Restorasyon çalışmaları devam eden Malatya Valiliği binasına şubat ayında taşınmayı planladıklarını kaydeden Şahin, restorasyon çalışmalarının uzama nedeninin ödenek sorunundan kaynaklandığını dile getirdi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Valisi Şahin, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER