MAKİADın Firma Tanıtım Günleri devam ediyor

MAKİADın Firma Tanıtım Günleri devam ediyor


MALATYA (A.A) - Malatya Aktif İşadamları Derneğinin (MAKİAD) Firma Tanıtım Günleri adlı çalışması devam ediyor.
     Çalışmanın 7ncisi Üniversal Malatya Hastanesinde gerçekleştirildi. Genç MAKİAD üyeleri ve iş adamlarının katılımı ile gerçekleştirilen çalışmanın açılışında konuşan Üniversal Malatya Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Arslan, Genç MAKİAD Başkanı Alper Gürbüze teşriflerinden dolayı teşekkür etti ve hastane hakkında bilgi verdi.
     15 bin metrekare kapalı alanı bulunan hastanenin Malatyadaki en modern özel hastane kompleksi olarak kurulduğunu anlatan Arslan, 84 yataklı hastanede 8 ay önce hasta kabulüne başladıklarını ifade etti.
     Uluslararası standartlarda 4 ameliyathane ve 1 doğumhaneye sahip hastanenin, 22 yataklı dahili ve cerrahi yoğun bakım ünitesi bulunduğunu söyleyen Arslan, Malatyadaki en kapsamlı özel yeni doğan yoğun bakım ünitesi de mevcuttur. Radyoloji ünitesi gelişmiş cihazlarla donatılan hastanede, gelişmiş bir biyokimya laboratuvarı da hizmete sunulmuştur dedi.
     Alper Gürbüz ise dernek olarak bir aile gibi çalıştıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Diyaloğu pekiştirme adına, üyelerimizin birbirleriyle iletişim içinde olması ve görüşmesi için meslek grupları ve komiteleriyle Firma Tanıtım Günlerinde bir araya gelmeye devam edeceğiz. Çeşitli programlarla sektörlerin sorunlarını masaya yatırıp hep beraber çözüm yolları arayacağız.
     Üyeler, daha sonra hastaneyi gezdi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber MAKİADın Firma Tanıtım Günleri devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER