Maçın ardından

Maçın ardından -Manisaspor Yardımcı Antrenörü Ümit Şengül: "Bugün belki de sezonun en kötü futbolunu oynadık" -Denizlispor Teknik Direktörü Bizati: "Çalışamızdan çok özveri sonucu getirdi"


MANİSA (A.A) - Manisaspor Yardımcı Antrenörü Ümit Şengül, "Bugün sezonun en kötü futbolunu oynadık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık" dedi.
     Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginerin hakem tarafından maçı son dakikalarında tribüne gönderilmesi nedeniyle, düzenlenen basın toplantısına yardımcı antrenör Ümit Şengül katılı.
     Kazanma hedefiyle çıktıkları maçtan mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Şengül, rakiplerinin kapalı oynamasını beklediklerini fakat kendilerinin de sezonun en kötü futbolunu sergilediklerini söyledi.
     Şengül, "İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Gerekli hücumları gerçekleştiremedik, basit bir hatayla da golü yedik. Ligin sonuna kadar ilk 2 şansımız devam ettiği sürece kovalamaya çalışacağız. Bundan sonra ki süreçte ilk ikiye giremesek de, play-offtan üst lige çıkma adaylardan biriyiz" dedi.
    
     -Denizlispor Cephesi-
    
     Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise, galibiyete ihtiyaçları olduğunu ve bu istekle sonuca ulaştıklarını söyledi.
     Bizati "Ekibimle göreve başlayalı iki gün oldu. Yapabileveğimiz şey motivasyonu üst düzeye çıkarmaktı. Oyuncularımızın özverisi inanılmaz fazlaydı. Çalışamızdan çok özveri sonucu getirdi" dedi.
     Bizati, çalışmalarını Denizlisporun ligi en iyi yerde bitirmesi ve gelecek sezona hazırlanması yönünde sürdüreceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Serdar Yılmaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER