Maçın ardından

Maçın ardından -Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural: En azından ikili averajı korumuş olduk -Gençlerbirliği Teknik Direktörü Çapa: 30 dakika iyi oynayan, 60 dakika ise topun gerisinde ve kendisini zora sokan bir


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 1-1 berabere kaldıkları Gençlerbirliği maçına ilişkin, En azından ikili averajı korumuş olduk dedi.
     Vural, basın toplantısına, görevi kötüye kullandığı iddiasıyla 1 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlunun arkasında olduklarını belirterek başladı. Vural, Selmanoğlunun masum olduğuna inandıklarını ifade ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     İlk yarıya tutuk başladıklarını ancak ikinci yarı oyuna hakim olduklarını kaydeden Vural, Sonuç böyle olsun istemezdik. En azından ikili averajı korumuş olduk diye konuştu.
     Bu dönemde bir puanın bile çok önemli olduğunu belirten Vural, ligden düşüp düşmeyecekleri sorulduğunda ise Hiçbir takım düşmeyi kendine yakıştırmaz. Oynuyor ve sonuç almaya çalışıyoruz. Umarım ligi iyi bir yerde bitiririz dedi.
     Futbolculardan Adem Alkaşi ise Kayserispor maçında alacakları puanlarla en azından ligin bitimine 3-4 hafta kala rahatlamak istediklerini dile getirdi.
    
     -Gençlerbirliği cephesi-
    
     Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, 2-0 galip gelebilecek pozisyonlar bulduklarını fakat değerlendiremediklerini söyledi.
     Özellikle ikinci devre daha iyi oynamaları gerektiğini vurgulayan Çapa, Rakip istediğimiz şekilde oynuyordu ama biz doğru oyuncuları doğru zamanda topla buluşturamadık. 30 dakika iyi oynayan, 60 dakika ise topun gerisinde ve kendisini zora sokan bir Gençlerbirliği gördük dedi.
     Futbolcu Kulusic ise ikinci yarıda baskıya rağmen iki tane net pozisyon bulduklarını, ancak değerlendiremediklerini ifade ederek, iki puan kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Ömer Fansa / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER