Maçın ardından

Maçın ardından -Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: Bütün futbolcularım coşkuyla ve inatla kalitelerini ortaya koydu -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kaya: İlk 6 mücadelesine dahil olabileceğimiz ma


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu 3-1 mağlup eden Bucasporun teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Bütün futbolcularım coşkuyla ve inatla kalitelerini ortaya koydu dedi.
     Karafırtınalar, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, geçen haftaki 1461 Trabzon maçında ne kadar kötü oynadılarsa, bugünkü müsabakada o kadar iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.
     Geriye düştükleri mücadelede oyuncuların pes etmediğini belirten Karafırtınalar, şunları kaydetti:
     Bütün futbolcularım coşkuyla ve inatla kalitelerini ortaya koydu. Özellikle ilk yarıda çok iyi oynadık. Oyunun sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan oyuncularımı kutluyorum. Futbolcularla geçen haftaki mağlubiyetten sonra avantajı kaybettiğimizi konuşmuştuk. Bu maçı da kaybetseydik tadımız tuzumuz kalmayacaktı. Futboldan keyif alın ve keyif verin dedik. Oyuncularımız da bunu sahaya yansıttı.
    
     -Suat Kayanın görüşleri-
    
     Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya ise karşılaşmaya kötü başladıklarını ancak şanslı bir gol bulduklarını söyledi.
     Ancak daha sonra kalelerinde 2 gol gördüklerini kaydeden Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Golü attıktan sonra topu yere indirip, tansiyonu düşürmesi gereken oyuncularımız sahne alamadı. Antrenmanlarda bile yemediğimiz iki gol gördük kalemizde. Daha sonra bir kaç hamle yaptık. İyi de oynamamıza rağmen garip bir 3. gol yedik. Kırmızı karttan sonra ne disiplin ne de arzu, istek kaldı. 2 gol pozisyonu bulduğumuz, daha fazla pas yaptığımız bölümde sonucu değiştiremedik. Galip geldiğimiz takdirde ilk 6 mücadelesine dahil olabileceğimiz maçta mağlup olduk, üzgünüz.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER