Maçın ardından

Maçın ardından -Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: Son haftaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz -Ankaragücü Teknik Direktörü Kaplan: Buradan 1 puanla ayrıldığımız için mutluyum


İZMİR (A.A) - Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ligde son haftaya kadar mücadelelerine devam edeceklerini söyledi.
     Karafırtınalar, PTT 1. Ligde Ankaragücü ile oynadıkları ve golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunu hissettikleri bir karşılaşma olduğunu söyledi.
     Maçta 2 puanı, ondan da önemlisi yaşadığı sakatlık nedeniyle sezon sonuna kadar oyuncuları Zaferi kaybettiklerini ifade eden Karafırtınalar, Karşılaşmada her iki takım da kazanabilecek pozisyonlar yakaladı. Şu anda ilk 6nın 2 puan gerisindeyiz. Ligde son haftaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. En az kayıpla ligi tamamlamayı hedefliyoruz dedi.
     Bucasporlu futbolcu Mehmet İncebacak da rakibi küçümsemeden maça iyi hazırlandıklarını belirterek, rüzgarın oyunlarını etkilediğini ve takımın pas trafiğini bozduğunu söyledi.
     Rakiplerinin maçta 10 kişi kalmasını avantaj gibi algıladıklarını ifade eden İncebacak, ama bunun Ankaragücünün maça daha çok sarılması nedeniyle gerçekleşmediğini anlattı.
    
     -Ankaragücü cephesi-
    
     Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise maçtan 1 puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi.
     Karşılaşmayı her iki takımın da kazanabilecek durumda olduğuna dikkati çeken Kaplan, Buradan 1 puanla ayrıldığımız için mutluyum. Maçın hakemi bizden bir oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışı bırakmasına rağmen iyi bir maç yönetti, kendilerini tebrik ediyorum. Biz de Bucaspor da bundan sonraki maçlarımıza bakacağız ve yolumuza devam edeceğiz diye konuştu.
     Futbolcu Serkan Şirin de 3 puan için geldikleri deplasmanda, 10 kişi kalmaları nedeniyle sahada geriye çekilmek zorunda kaldıklarını belirtti. Buna rağmen maçta pozisyon aradıklarını dile getiren Şirin, Ankaragücünün ligde kalması için her maça 3 puan hedefiyle çıktıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER