Maçın ardından

Maçın ardından -Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek: -Tek eksik olan şey goldü, onu atamadık. Aldığımız bir puanın önemli olduğunu düşünüyorum -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bakkal: -Antalyaspor gibi g


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kaldıkları maça ilişkin, Tek eksik olan şey goldü, onu atamadık. Aldığımız bir puanın önemli olduğunu düşünüyorum dedi.
     Özdilek, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, deplasmanda kontratağa en iyi çıkan takımlarından birine karşı oynadıklarına dikkati çekerek, maç boyunca rakiplerine tek pozisyon dahi vermediklerini ve baştan sona kadar oyunu kontrol ettiklerini söyledi.
     Kardemir Karabüksporun deplasmanda 3 büyük takımdan puan aldığını hatırlatan Özdilek, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Maçı ilk yarıda bitirebilirdik ancak golü bulamadık. Oyuncularım saha içinde çok iyi mücadele etti, hepsini yürekten kutluyorum. Mücadele anlamında geçen hafta geride kalmıştık ama bu karşılaşma ile mücadeleci bir futbol ortaya koymuş olmamız bizim için çok önemliydi. Oyuncularım çok başarılı bir gece geçirdi. Tek eksik olan şey goldü, onu atamadık. Aldığımız bir puanın önemli olduğunu düşünüyorum.
     İki zorunlu değişiklik yaptıklarına değinen Özdilek, Kaleci Hakan ve Denizi sakatlıklarından ötürü oyundan çıkardık, bunlar beklemediğimiz şeylerdi. Zorunlu değişiklikler nedeniyle daha sonra yağacağımız oyuncu değişikliklerine kısıtlama geldi. Bu anlamda sıkıntı yaşadık diye konuştu.
     Medical Park Antalyasporlu oyuncu Deniz Barış ise hücumda daha etkili bir Kardemir Karabükspor beklediğini ancak takım olarak rakiplerinden daha iyi oynadıklarını ve buldukları pozisyonları gole çeviremedikleri için 2 puan kaybettiklerini dile getirdi. Barış, kasıklarındaki ağrıdan dolayı oyundan çıktığını, kendisini daha iyi hissettiğini belirtti.
     Kırmızı-beyazlı futbolcu Murat Duruer de hakemin iyi bir maç yönetmediğini ve ceza sahasında düştüğü pozisyonun yüzde 100 penaltı olduğunu öne sürerek, Saha içinde yaşananlar bizi negatif yönde etkiledi. Oyunun temposu bu dakikadan sonra biraz daha düştü. Ama bu maçın telafisini yapabilecek güçteyiz, gelecek hafta bunu yapabileceğimize inanıyorum ifadesini kullandı.
    
     -Kardemir Karabükspor cephesi-
    
     Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise sözlerine hakemin iyi bir maç çıkardığını belirterek başladı.
     Ligin iyi futbol oynayan takımlarından Medical Park Antalyaspora karşı mücadele ettiklerine işaret eden Bakkal, Akdeniz ekibinin maça baskılı başladığına aktardı.
     Bakkal, geçen hafta aldıkları mağlubiyetin ardından Medical Park Antalyaspor deplasmanından alınan puanın önemine dikkati çekerek, şunları kaydetti:
     Maçın ikinci yarısında daha iyi oynadık. İlhan gol atabilirdi ama Antalyasporun da güzel pozisyonları vardı. Özellikle ikinci yarıdaki yürekli oyunumuzu ilk yarıda da sahaya yansıtmamız gerekiyordu. Ancak oyuncu değişikliklerinden sonra iyi toparladık. Antalyaspor gibi güçlü bir takımdan deplasmanda puan almak önemliydi.
     Kardemir Karabüksporlu oyuncu Selim Teber de maçı gol yemeden bitirme düşüncesiyle sahaya çıktıklarını ancak oynadıkları futboldan memnun olmadığını dile getirdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER