Maçın ardından

Maçın ardından -Manisaspor Teknik Direktörü Erginer: -Üç puan aldığımız için çok mutluyuz -Ankaragücü Teknik Direktörü Kaplan: -Dört gol yememize rağmen iyi oynadığımızı düşünüyorum


MANİSA (A.A) - PTT 1. Ligde Ankaragücünü 4-0 yenen Manisasporda, teknik direktör Reha Erginer, maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Erginer, her hafta daha iyi futbol oynamaya başladıklarını belirtti.
     Erginer, şunları ifade etti:
     Geçen haftaki mağlubiyetin ardından maça çok iyi hazırlandık. İyi bir oyunla galip geldik. Bizim için her hafta önemli. Galibiyet, beraberlik ya da mağlubiyetlere çok fazla takılmamak gerekiyor. Artık yarından itibaren önümüzdeki Bucaspor maçına odaklanmak istiyoruz. İstediklerimizi sahaya en iyi şekilde yansıttık, daha çok pozisyon üretip, daha az pozisyon verdik.
     Ligde geçen haftaki mağlubiyetin aslında bir kaza olduğunu anlatan Erginer, Oyuncularım bu maçta daha istekli bir futbol oynadılar. Bazen şampiyonluğu ikili averajlar belirliyor dedi.
     Manisasporlu futbolcu Carlos Kahe ise tüm takım arkadaşlarını tebrik ettiğini, hedefinin Manisasporu şampiyon yaparak, hak ettiği yere taşımak olduğunu kaydetti.
     Manisasporlu futbolcu Burak Can Balcı da forma şansı bulduğu için mutlu olduğunu, aldıkları farklı galibiyetin sevincini ikiye katladığını söyledi.
    
     -Ankaragücü cephesi-
    
     Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise yedikleri ilk gole kadar maçın kafa kafaya gittiğini, golden sonra takımın oyundan düştüğünü söyledi.
     İkinci gölü yedikten sonra oyuncularının motivasyonunun bozulduğunu belirten Kaplan, Dört gol yememize rağmen iyi oynadığımızı düşünüyorum. Rakibimiz daha etkili oyun oynadı, onları kutluyorum. Biz artık bu maçı unutup, önümüzdeki maçlara bakacağız. 35 puanlı, lig lideri, tecrübeli ve iyi oyuncu kadrosu bulunan bir takıma karşı oynadık. Oyuncularım elinden geleni yaptılar ama olmadı, üzgünüz diye konuştu.
     Ankaragücü oyuncusu Bilal Gülden de maça iyi başladıklarını, erken gol yemelerine rağmen mücadeleyi bırakmadıklarını bildirdi.
     Mehmet Umut Nayır ise Manisasporun güçlü takım olduğunu bildiklerini, yenildikleri için üzüntülü olduklarını belirtti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Rıza Karasu / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Tarkan Demir

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER