Maçın ardından

Maçın ardından -1461 Trabzon Teknik Direktörü Akçay: Bundan sonra alacağımız puanlarla yine hedefin içerisinde olacağız -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özköylü: Kendi adımıza çok önemli bir üç puan aldığımızı d


TRABZON (A.A) - PTT 1. Ligde sahasında Kayseri Erciyesspora mağlup olan 1461 Trabzonun teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Bundan sonra alacağımız puanlarla yine hedefin içerisinde olacağız dedi.
     Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, güçlü ve deplasman başarısı yüksek olan bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirtti.
     Akçay, Kontratak oyununa uygun oyucuları var. Onuda zaten maçta olumlu kullandılar ve birebir oynayarak golü buldular. Kendi evimizde yarıştığımız takıma yenilmemiz bizi geride bırakmış olabilir ama iyi bir takımız. Bundan sonra alacağımız puanlarla yinede hedefin içerisinde olacağız diye konuştu.
    
     -Kayseri Erciyesspor cephesi-
    
     Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise saha zeminin kötü olmasına rağmen iki takımında mücadelesi yüksek bir oyun sergilediğini ifade ederek, aldıkları üç puanın zirve yarışında büyük önem taşıdığını vurguladı.
     Özköylü, şöyle devam etti:
     İki tane aynı puanlı ve ligin zirvesinde yer alan takımların maçıydı. Bu zeminde ve bu şartlarda iyi bir mücadelesi yüksek bir maç izlendi. 1461 Trabzon ilk yarıda oyunu daha çok oynayan takımdı ve biz ikinci yarı biraz daha ön tarafta etkili olduk. Her iki tarafta olağanüstü mücadele etti. Biz kendi adımıza çok önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz.
     Kendi sahalarında kaybettikleri puanların telafisi için deplasmanda alınan galibiyetlerin önemli olduğuna işaret eden Özköylü, 1461 Trabzon takımı bence Türkiye liglerinin en formda takımı. Birbirini çok iyi tamamlayan ve idare eden bir takım. Biz de kendi adımıza hedeflerimizi ortaya koyduk ve üç puanı aldık. Kendi sahamızda kaybettiğimiz puan kayıplarının telafisi için artık önümüze bakacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Burak Altunöz / Zafer Sel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER