Maçın ardından

Maçın ardından -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal: Hem iyi oyun hem de gelen 3 puandan sonra, Fenerbahçe maçına daha moralli hazırlanacağız -Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: Beraberliği yakalayıp ö


SİVAS (A.A) - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Sivassporu 1-0 yendikleri maçla ilgili, Hem iyi oyun hem de gelen 3 puandan sonra, Fenerbahçe maçına daha moralli hazırlanacağız dedi.
     Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu maçta berabere kalmaları ya da mağlup olmaları durumunda çok üzüleceğini belirterek, inanılmaz gol pozisyonları bulduklarını söyledi.
     Hem iyi oynadıklarını, hem de pozisyon ürettiklerini vurgulayan Bakkal, şöyle konuştu:
     Yendiğimiz için mutluyum. O yüzden oyuncularımı kutluyorum. Takım, haftalar geçtikte daha iyi oynuyor. Eksikleri aramıyoruz. Hak ettik, kazandık. İyi durumdayız. Son bir maçımız var, o maçta da en as bir puan alarak devreyi bitirmek istiyoruz.
     Bakkal, gazetecilerin arasına oturan Lualuanın kendi performansı ile ilgili sorusu üzerine, Daha iyisini yapabilecek düzeyde diye cevapladı.
     Kardemir Karabüksporlu Lualua da, zor bir maç olduğunu aktararak, Çok yüksek tempoda oynandı. Sivassspor çok iyi bir takım. Onlar da iyi futbol oynamaya çalıştılar ve oynadılar. İlk yarıyı olabildiğince fazla puan alarak bitirmek istiyoruz. Bu 3 puan Fenerbahçe maçından önce kendimize güvenimiz açısından çok iyi oldu diye konuştu.
     Shelton ise çok zor bir takıma karşı oynadıklarının altını çizerek, Sivasspor iyi mücadele etti. Skor 4-0 olabilirdi. Sonuç olarak 1-0 kazandık. Bugün 3 puanı almak istiyorduk onu da aldık dedi.
    
     -Sivasspor cephesi-
    
     Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise maçın zor olacağını ve tehlikeli bir takıma karşı mücadele edeceklerini önceden bildiklerini ifade etti.
     Karşılaşmada yememeleri gereken bir golü yediklerini aktaran Çalımbay, şöyle devam etti:
     Bir iki pozisyon bulduk. Bunlardan bir tanesini kesin atmamız gerekiyordu. İkinci yarıda Ermanın pozisyonunda golü bulsaydık, dengeyi sağlayıp ona göre oynayacaktık. Son 30 dakikada mecburen riske girdik ve açıklar verdik. Karabük takımında süratli, topla çok iyi oynayan futbolcular var. Bunlarla bize tehlike yarattılar. Biz de beraberliği yakalayıp öne geçebilirdik. Çok zevkli, güzel bir lig maçı oldu. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Karabük takımını da tebrik ediyorum. Çok iyi oyunculara sahipler. Bugün de zaman zaman iyi oynadılar. Fakat bence o golü yemememiz gerekiyordu. Umduğumuz gibi bulmadı. Son maçımızı kazanarak, ondan sonra takviye yaparak, çalışarak eksiklerimizi gidereceğiz.
     Sivassporlu Murat da kötü mücadele ettiklerini düşünmediğini vurgulayarak, Karabüksporun haklı bir galibiyet aldığını düşünüyorum. Süratli oyuncuları var. Geriye düştükten sonra mecburen ikinci yarıda oyunu riske ettik. Bunun sonucunda kalemizde pozisyonlarda gördük. Daha farklı da kaybedebilirdik. Fakat futbol ilginç bir oyundur. Beraberliği de yakalayabilirdik dedi.
     Kaleci Borjan da takım olarak iyi olmalarına karşın, son pasları yapamadıklarının altını çizerek, artık Fenerbahçe maçına konsantre olacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER