Maçın ardından

Maçın ardından -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: -Türkiye Kupasında final oynamak istiyoruz -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bakkal: -Böyle bir duruş ve mücadele örneği sergilemeye kimsenin hakkı yok


KARABÜK (A.A) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Türkiye Kupasında final oynamak istiyoruz dedi.
     Yanal, düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirsporun geçen yıl Türkiye Kupasında yarı final oynadığını hatırlattı.
     Eskişehirsporun geçen yıl yarı finali İzmirde Bursaspor ile yaptığı maçta kaybettiğini anımsatan Yanal, şöyle konuştu:
     Bu yıl Türkiye Kupasında final oynamak istiyoruz. Rakiplerimizin bizden farkı yok. İyi organize olup kazanma iştahımızı bir araya getirip futbola katkıda bulunmak istiyoruz. Takımımızın bizi heyecanlandıran bir seyircisi var. Onlardan destek bekliyoruz. Onları arkamızdan görmek istiyoruz. Bu efsane olmuş kitlenin bize inanmasını bekliyoruz. Maç kazanma arzumuzun yükseldiği bir dönemde bizimle sahaya çıkan bütün oyuncuların arzusu ve isteğiyle önemli işler yapacağız. Uzun süre forma giymeyen oyuncuların bu maçta isteği vardı. Eskişehirsporun tarihinde en skorer takımı olarak gündeme geliyor. Bu noktada birliğe ihtiyacımız var. Burası hesaplaşma yeri değil. Hesaplaşma başka yerlere bırakılmalıdır.
     Eskişehirsporlu futbolcu Serol Demirhan da Eskişehirsporun hedefleri doğrultusundan ilerlediğini belirterek, bu hafta sahalarından yapacakları Bursaspor maçına zihinsel olarak kilitleneceklerini kaydetti.
     Tarık Çamdal ise Eskişehirsporun iyi bir takım olduğunu herkesin bildiğini ve takımın futbol oynama isteğini sahaya yansıttığını vurguladı.
    
     -Kardemir Karabükspor cephesi-
    
     Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da oynadığı futboldan dolayı Eskişehirsporu tebrik etti.
     Ligde forma şansı vermediği oyuncuları oynattığını anlatan Bakkal, şöyle devam etti:
     Sahada, ligde oynattığım bir kaç oyuncu vardı. Basit goller yedik. Eskişehirspor forvet hattında güçlü bir ekip. Bu golleri yememeliydik. Böyle bir duruş ve mücadele örneği sergilemeye kimsenin hakkı yok. Devam edip etmeyeceğimiz oyuncu grubu belli olmaya başladı. Bu da benim için iyi oldu. Bugün isteksizdik, oynamak istemedik. Yakışmadı.
     Kardemir Karabüksporlu futbolcu Ceyhun Yazar ve kaleci Abdulaziz Demircan da Eskişehirspor maçını kaybetmekten duydukları üzüntüyü dile getirdi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER