Maçın ardından

Maçın ardından -Giresunspor Teknik Direktörü Penbe: 85inci dakikaya 1-0 galip girdiğiniz bir maçı eğer kazanamıyorsanız, ben futbolcu olsam lisansımı yırtardım


GİRESUN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Giresunsporun teknik direktörü Ergün Penbe, 85inci dakikaya 1-0 galip girdiğiniz bir maçı eğer kazanamıyorsanız, ben futbolcu olsam lisansımı yırtardım dedi.
     Penbe, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini söyledi.
     İki takımında ligde iyi bir noktada olmadığını hatırlatan Penbe, Kendi sahamızda, seyircimizin önünde kazanmamız gereken bir maçtı. Tüm hazırlıklarımızı bu yönde yaptık. Maalesef son 5 dakikaya bir sıfır galip girip maçı koruyamıyorsanız zaten kazamaya hakkınız yoktur diye konuştu.
     Sakaryasporun altın değerinde bir 3 puana aldığını belirten Penbe, şunları kaydetti:
     Sakaryasporun bize gol atmaya niyeti yokken kendi ayağımızdan kaptırdığımız toplarla iki pozisyonda golü yedik. 85inci dakikaya 1-0 galip girdiğiniz bir maçı eğer kazanamıyorsanız, ben futbolcu olsam lisansımı yırtardım. 90 dakika boyunca ne yapıp, ne edip o maçı kazanmanız gerekiyordu. Sakaryasporu yenemiyorsanız bu ligde hiç bir takımı yenemezsiniz.
     Hiç kimsenin Giresunspora gönül verenlere bu mağlubiyeti yaşatmaya hakkı olmadığını vurgulayan Penbe, formayı hak etmeyen oyuncularla yollarını ayıracaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Veysel Kara / İlyas Gün
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER