Maçın ardından

Maçın ardından -Yeşilgiresun Belediyespor antrenörü Platin: -Şimdiki hedefimiz play-off oynamak


GİRESUN (A.A) - Türkiye Basketbol 2. Liginde sahasında Darüşşafakayı 88-81 yenen Yeşilgiresun Belediyesporun antrenörü Yücel Platin, Şimdiki hedefimiz play-off oynamak dedi.
     Platin, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Darüşşafakanın şu ana kadar oynadıkları en iyi takım olduğunu söyledi.
     Darüşşafakanın, yaptıkları her hamleye reaksiyon verdiğini ve kolay hamle şansı vermediğini belirten Platin, şunları kaydetti:
     Maçın üçüncü periyotundan sonraki bölümünün önemini anladım. Maçın çok kritik bir yeri vardı. İki sayı öndeyken iki sayı üst üste kombine müdafaa yaptık. Bence Darüşşafaka fark 8 sayıya çıkınca vazgeçti. O, maçın bitirme anıydı ve sonra maç zaten kontrolümüze geçti. Daha önümüzde 24 maç var. Ama neredeyse yarısına gelmeye başladık. Ligde kalma hedefimiz artık yok, şimdiki hedefimiz play-off oynamak. İki üç transfer adayımız var. Bunlar için çalışmalarımız var ama devre sonunu beklemeyeceğiz. Bu hafta gelişmeler olabilir.
     Darüşşafaka antrenörü Aziz Bekir ise en kısa zamanda iyi antrenman yaparak bundan sonraki maçlarda her şekilde daha iyi oynamaya çalışacaklarını ifade ederek, Şu andaki durumumuzda karşı takımın bizden daha iyi oynayacağını tahmin ettim. Biz maçta direndik. En kötü günlerde 16 üçlük sokuyorduk ama bugün en kötü gün bile değil. Tempomuz kötü, idmanı iyi yapmıyoruz, isteyerek değil ama düşüyoruz. İnşallah kısa zamanda toparlayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER