Maçın ardından

Maçın ardından -Altay Teknik Direktörü Çalışkan: İyi oynuyoruz ama gol vuruşu yapamıyoruz -Bu takımın play-offa çıkacağına inanıyorum


İZMİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta sahasında Tokatspor ile 0-0 berabere kalan Altayın teknik direktörü Beyhan Çalışkan, İyi oynuyoruz ama gol vuruşu yapamıyoruz dedi.
     Çalışkan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmada güzel bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.
     Tokatsporun dirençli bir takım olduğunu belirten Çalışkan, Futbolcularım maçı kazanmak için ellerinden geleni yaptı. Kendilerini tebrik ediyorum. İyi mücadele ediyoruz ama gol vuruşu yapamıyoruz. İkinci yarının başında yakaladığımız pozisyonlar da oldu. Son vuruşları yapamadık açıklamasında bulundu.
     Çalışkan, geçen hafta Kızılcahamamspor ile 3-3 berabere kaldıktan sonra İzmir dönüşünde bir grup taraftarın tepkisinin futbolcular üzerinde olumsuz etkisinin olup olmadığının sorulması üzerine ise şunları söyledi:
     Yeni bir Altay kurmanın gayreti içindeyiz. 10-12 genç futbolcuyla maça çıkmak kolay değil. Genç futbolcular bu tür baskıları kaldıramıyor. Onlara çok yükleniyoruz. Önümüzdeki haftayı maç yapmadan geçeceğiz. İlk yarının bitimine 4 maçımız kaldı. Bu dört haftada istediğimiz puanları toplarsak, ikinci yarıya bütçemiz oranında yeni transferlere girmeyi planlıyoruz. Bu takımın play-offa kalacağına inanıyorum. Taraftarımızın biraz sabırlı olması lazım. Başka Altay yok.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER