Maçın ardından

Maçın ardından -Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca: -Mental olarak üzerimize koymamız gerekiyor -Türk Telekom Başantrenörü Eş: -4. periyotla birlikte bir düşme yaşadık


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Liginde Türk Telekomu 79-66 yenen Pınar Karşıyakanın başantrenörü Ufuk Sarıca, Mental olarak üzerimize koymamız gerekiyor dedi.
     Sarıca, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, ligin başında koydukları 3te 3 hedefine ulaştıklarını, Türkiye Kupasının ardından yükselişlerini sürdürdüklerini söyledi.
     Maçın zor geçeceğini hafta içinde oyuncularına anlattığını belirten Sarıca, Türk Telekom ters bir takım ve oyun içinde bol bol dış atışlar buldu, oyunda tutunmayı başardı. Maç içinde teknik açıdan şikayetim yok ama mental olarak üzerimize koymamız gerekiyor. Kendimizi geliştirip, daha yukardaki takımlara ulaşmamız gerekiyor. Bunlar birden olacak şeyler değil diye konuştu.
     Sarıca, faul atışlarının düşük yüzdeli olmasının hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:
     Bu, bir konsantrasyon işi. En basit sayıyı kaçırmamak, mümkünse yüzde yüz atmak lazım. Taraftarımız bize coşku veriyor. İlk anlaştığımda da söylemiştim, bu takımın başında olmaktan gurur duyuyorum. Bugün 7 sayı geri düşmemize rağmen, oyun disiplininden kopmadık ve taraftarımızın kazandırdığı büyük ivmeyle maçı kazandık. Her maçta bu atmosferi sağlayabiliriz. Hem taraftarımız hem biz, maç seçmiyoruz ama herkes bu güçlü taraftarın önünde bizi yenmek isteyecektir.
    
     -Türk Telekom cephesi-
    
     Türk Telekom Başantrenörü Koray Eş ise İzmir deplasmanına kazanmak için geldiklerine değinerek, şunları kaydetti:
     Çalıştığımız şeyleri sahaya yansıttık. Ancak 4. periyotla birlikte bir düşme yaşadık. Üç molayı da kullanmamıza rağmen bu düşüşün önüne geçmedik. Fakat ben herhangi bir takımın bir faul kullandığı maç hatırlamıyorum. Pınar Karşıyakaya ilk devre 3 faul çalındı, bir faul attık, sadece bunu söylemek istiyorum.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER