Maçın ardından

Maçın ardından -Mersin Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Yıldızoğlu: Mağlubiyetle başladığımız turnuvayı galibiyetle tamamladık -Ceyhan Belediyesi Antrenörü Keskin: Rakibimiz bugün maçı daha çok istedi ve biz de onların


KÜTAHYA (A.A) - Basketbolda Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası (A) Grubu maçında Ceyhan Belediyesini 63-60 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, mağlubiyetle başladıkları turnuvayı galibiyetle tamamladıklarını söyledi.
     Yıldızoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımının maçın içinde daha dengeli ve kontrollü olduğunu belirtti. Mağlubiyetle başladığımız turnuvayı galibiyetle tamamladık diyen Yıldızoğlu, şöyle konuştu:
     Maçı kazanmak için sekizli finallerde olmayı istemek önemliydi ama maçın hakkını da vermemiz gerekiyordu. Oyuncularım, Tarsus maçındaki hataları yapmadı. İyi bir rakibe karşı iyi bir galibiyet aldık. Onları da tebrik ediyorum, iyi oynayan bir takım. Şimdilik bu sayfayı kapatıyoruz. Artık lig başlıyor. Ligde de başarılı performansımızı sürdürmek istiyoruz.
     Ceyhan Belediyesi Antrenörü Atilla Keskin de iki takımın da son maçına stresli çıktığını bildirdi.
     Hedeflerinin kupaya katılmak olduğunu anlatan Keskin, Rakibimizi de tebrik ediyorum. Maçın kırılma anı bence 13 sayı geriden gelmemizdi. Belki son pozisyon sayı olsa daha başka şeyler olabilirdi. Böyle turnuvalarda sürprizler olabiliyor. Rakibimiz bugün maçı daha çok istedi ve biz de onların bu direncine cevap veremedik. Bütün oyuncularımı mücadelelerinden ötürü kutluyorum dedi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Deniz Açık / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER