Maçın ardından

Maçın ardından -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kaya: İlk yarı sonunda bu maçı kazanmamız gerektiğine inandık ve ikinci yarıya bu şekilde çıktık -Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: İçeride üç maç oynadık üçünü de kayb


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde Bucasporu 2-1 yenen Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, ikinci yarı güzel bir oyunla galip geldiklerini bildirdi.
     Kaya, maçın ardından yaptığı açıklamada, İlk yarı sonunda bu maçı kazanmamız gerektiğine inandık ve ikinci yarıya bu şekilde çıktık. Gerçekten ikinci yarı mükemmel bir takım oyunuyla galip geldik. Takım oyunu bizde biraz eksikti, bu maçta güzel bir oyun sergiledik. Girdiğimiz pozisyonlar, attığımız goller ortada. Gol atanlar sadece golü attı, takım kazandı bence. Oyuncularımı kutluyorum. Biz her gün biraz daha oyunumuzun üzerine koyarak, performansımızı arttırarak gideceğiz. İnşallah bunlar bize üç puan olarak döner değerlendirmesinde bulundu.
     Şanlıurfasporlu futbolcu Tunç, ilk yarının başa baş mücadeleyle geçtiğini belirterek, ikinci yarıda daha iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.
    
     -Bucaspor-
    
     Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise dışarıda oynadıkları oyunu içeriye yansıtamadıklarını belirterek, İçeride üç maç oynadık, üçünü de kaybettik. Dışarıda oynadığımız iyi oyunu bir türlü içeriye yansıtamadık. Bunun çeşitli sebepleri var ama hiçbiri mazeret değil. Oyun sistemimizi Bucasporlu taraftarlarımızın istediği gibi sahaya yansıtamıyoruz. Maçı takım olarak 10 dakikalık bölümde kaybettik. Takımda çok büyük problem yok. Çok acil galibiyete ihtiyacımız var. İleriki haftalarda düzeleceğine inanıyorum. Bu ligin üstünde bir takımız. Özgüvenimizi kazanarak galibiyetleri elde edeceğiz diye konuştu.
     Bucasporlu futbolcu Efe de takımda bir şeylerin kötü gittiğini belirterek Hocamızın verdiği taktikleri yerine getiremedik. Bu gidişata dur demek lazım. Artık beraberlik bizi kurtarmaz dedi
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER