Maçın ardından

Maçın ardından -Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Kaybedilmiş gözüyle bakılan maçı çevirdik -Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: Güzel keyifli bir karşılaşma oldu, iki takımı da tebrik ediyorum


BURSA (A.A) - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-0 geriye düştükleri maçtan beraberlikle ayrıldıklarını belirterek, Kaybedilmiş gözüyle bakılan maçı çevirdik dedi.
     Çalımbay, 2-2 sona eren Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, maçta istedikleri pozisyonları bulduklarını ancak son paslarda başarılı olmadıklarını ve ileride çoğalamadıklarını belirtti.
     Beklemedikleri anlarda ilk golün geldiğini ifade eden Çalımbay, İkinci yarıda değişiklikler yaptık, baskı kurmaya çalıştık. Baskı kurarken yine gol yedik. Takım içinde de oyun içinde de değişiklikler yaptık. Son 15 dakika arkadaşlarımız büyük mücadele verdi. 2-0dan Bursaspora karşı maçı çevirmek hakikaten çok güç ama arkadaşlarımız bunu başardı. Kaybedilmiş gözüyle bakılan maçı çevirdik diye konuştu.
     Çalımbay, bu maçtan alınacak çok dersler ve takdir edilecek çok şeyler olduğunu belirtti.
     Sivassporlu futbolcu Ziya Erdal da maça iyi başladıklarını ancak talihsiz goller yediklerini buna rağmen oyunu bırakmadıklarını ve bir puan almasını bildiklerini söyledi.
     Kadir Bekmezci ise 2-0dan sonra bile maçı çevireceklerine inandıklarını ve maçı hiçbir zaman bırakmadıklarını kaydetti.
    
     -Bursaspor cephesi-
    
     Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da Sivasspordan alınacak bir puanın iyi gibi gözükebileceğini ancak skoru 2-0a getirdikleri ve daha da artıracak pozisyonları buldukları maçın 2-2 sona ermesinin çok hoş olmadığını belirtti.
     İlk golü kornerden, ikinci golü yan toptan yediklerini anlatan Sağlam, adam paylaşımındaki sıkıntılar ve oyunu takip etmemenin kendilerine pahalıya mal olduğunu ifade etti.
     Sağlam, ilk golü yiyene kadar rakibe çok pozisyon vermediklerini dile getirerek, Daha az hata yapmaya çalışıyoruz. Bu gibi karşılaşmalar bedeli ağır olsa da gelecek adına bizi daha iyi duruma getirecek dersler veriyor. Bunları değerlendireceğiz. Güzel, keyifli bir karşılaşma oldu, iki takımı da tebrik ediyorum dedi.
     Ozan İpek ile Vederson arasında maç sırasında yaşanan tartışmaya da değinen Sağlam, gerginliğin hoş olmadığını, iki oyuncuyu da uyaracaklarını söyledi.
     Bursasporlu futbolcu Okan Deniz ise maçın 2-0dan 2-2ye gelmesine üzüldüklerini dile getirerek, Öne geçtikten sonra maçı vermememiz gerekiyordu. İnşallah, bize tecrübe olur dedi.
     İbrahim Öztürk de 3 puanı hak eden taraf olduklarını ancak bir puanla ayrıldıkları için çok üzgün olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER