Maçın ardından

Maçın ardından -Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Hiçbir zaman oyundan kopmadık. Böyle maçları kazanmak çok önemli -Kasımpaşa Teknik Direktörü Diyadin: Çok rahat galip gelebileceğimiz bir maçı mağlubiyetle kapattık


SİVAS (A.A) - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa karşısında oyundan kopmadıklarını belirterek, Böyle maçları kazanmak çok önemli dedi.
     Çalımbay, 1-0 kazandıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmadan önce yaptıkları toplantıda, zor bir maça çıkacaklarını, iyi futbolculardan kurulu bir takıma karşı oynayacaklarını konuştuklarını belirtti.
     Mücadelenin ilk yarısında istedikleri gibi oynayamadıklarını ifade eden Çalımbay, Ama son anda bulduğumuz gol, bizim için çok iyi oldu. İkinci yarı daha iyi oynadık diye konuştu.
     Maçın son bölümünde çok sayıda pozisyon bulduklarını dile getiren Çalımbay, şöyle konuştu:
     Takımımın mücadelesinden çok memnunum. Önceki haftalarda da iyi oynadık ama skora yansıtamadık. Bugün skora da yansıttık. Hiçbir zaman oyundan kopmadık. Böyle maçları kazanmak çok önemli. Bundan sonra bizi zor maçlar bekliyor. Bazı arkadaşların yüzde 100 kapasitelerinin üstüne çıkması gerekiyor. Takımımın ilk 5 haftadaki performansından memnunum.
     Çalımbay, iki takımın da kazanmak için oynadığını ve mükemmel bir mücadelenin ortaya çıktığını vurguladı.
     Sivassporlu futbolcu Uğur Kavuk da galibiyet serisi yakalayarak bulundukları yerden daha iyi konuma gelmek istediklerini belirtti.
     İyi bir maç olduğunu ifade eden Kavuk, Bugün ne olursa olsun kazanmamız gerekiyordu, bunu başardık diye konuştu.
     Futbolculardan Adem Koçak ise Kasımpaşanın çok iyi mücadele ettiğini, galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi.
     Kaleci Milan Borjan da çok zor bir maç olduğunu, şansın da yanlarında olmasının galibiyeti getirdiğini ifade etti.
    
     -Kasımpaşa cephesi-
    
     Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin ise oyunun ilk yarısında rakibe sadece duran toptan pozisyon verdiklerini belirterek, Uche ile kaçırdığımız karşı karşıya pozisyon var. Verilmeyen bir penaltı var. İçeriye 1-0 önde girmemiz gerekirken, mağlup girdik dedi.
     İkinci yarıda 85. dakikaya kadar oyunun tek hakimi olduklarını, yüzde 100 kaçan net 5-6 pozisyonları olduğunu anlatan Diyadin, beraberliğe bile üzülecekken sahadan mağlup ayrıldıklarını aktardı.
     Bugüne kadarki en iyi oyunu oynadıklarını anlatan Diyadin, Çok rahat galip gelebileceğimiz bir maçı mağlubiyetle kapattık şeklinde konuştu.
     Kasımpaşalı oyuncu Djalma Campos da Sivasa galibiyet için geldiklerini, bunun için mücadele ettiklerini, çok pozisyon bulduklarını ancak daha şanslı olan Sivassporun kazandığını söyledi.
     Pablo Cesar Pintos ise çok zor ve üzüldükleri bir maçı geride bıraktıklarını dile getirerek, daha çok çalışmaları gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER