Maçın ardından

Maçın ardından -Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: Final paslarını iyi değerlendirseydik gol bulabilirdik


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Final paslarını iyi değerlendirseydik gol bulabilirdik dedi.
     Ertuğrul Sağlam, UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turu ilk maçında 1-0 kaybettikleri KuPS Kupio maçıyla ilgili Bursasporun internet sitesinde yer alan açıklamasında, girilen pozisyonları değerlendiremediklerini ancak maçın rövanşına daha iyi hazırlanıp turu geçecek taraf olduklarına inandıklarını ifade etti.
     Rakibi elde ettiği galibiyet nedeniyle tebrik eden Sağlam, şunları dile getirdi:
     Öncelikli rakibimizi tebrik etmek istiyorum. Kendileri açısından çok önemli bir galibiyet elde ettiler. İkinci maça da bizden daha avantajlı çıkacaklar. Öne geçecek pozisyonlar bulduk. Final paslarını iyi değerlendirseydik gol de bulabilirdik. İlk yarının son dakikasında rakibin girdiği gol pozisyonu bizim için sıkıntılı anlardan biriydi. Bundan sonra yapacağımız iş, ikinci maça iyi hazırlanıp bize gereken sonucu almak. Kolay olmayacak ama bu maçtan gerekli dersleri çıkartarak ikinci maçta istediğimiz sonucu alabileceğimizi düşünüyorum.
     Sağlam bir basın mensubunun Bugün Bursaspor neleri iyi yapamadı- sorusuna, Dönem dönem bireysel anlamda oyunda disiplinden uzaklaştık. Ön tarafta biraz daha üretken olmamız gerekiyordu. Sezon başı fiziksel olarak da üstüne koymalıyız. İkinci maçta taraftarımızın desteği ile turu geçeceğimize inanıyorum. Kolay olmayacak ama inşallah geçeceğiz yanıtını verdi.
    
     Muhabir: Metin Aktaş / Yahya Oğuz
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER