Maçın ardından

Maçın ardından -Boluspor Teknik Direktörü Kaya: Önümüzdeki hafta formalite bir maç oynayacağız


BOLU (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Bolusporun teknik direktörü Bahri Kaya, Önümüzdeki hafta formalite bir maç oynayacağız dedi.
     Kaya, Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, müsabakayı kazanıp ilk altı şanslarını son haftaya taşımak için plan yaptıklarını, karşılaşmanın istedikleri gibi başladığını ve ilk yarı iyi futbol oynadıklarını söyledi.
     İkinci yarının başlangıcından itibaren sıkıntı yaşadıklarını anlatan Kaya, Ancak buna rağmen farkı artırabilecek pozisyonlarda, ikinci golü bulamayınca, skoru koruma endişesi, sahanın, zeminin azizliğiyle bir dakikada iki gol yedik. Tüm her şey 67. dakikada aleyhimize gelişti diye konuştu.
     Kaya, ligi 33. haftada tamamladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
     Önümüzdeki hafta formalite bir maç oynayacağız. Yine de ben her şeye rağmen futbolcu arkadaşlarımı 33. haftadır bizi bu yarışta tuttukları için, kupada da bizi önemli bir yere getirdikleri için teşekkür ediyorum. Ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Hatalar yaptık. Futbol hatalar oyunu. Hepsinin canı sağ olsun
    
     -Çaykur Rizespor cephesi-
    
     Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak ise kendi oyuncularını, Bolusporlu oyuncuları ve teknik heyetini tebrik ettiğini söyledi.
     Bolusporlu oyuncuların güzel ve centilmen futbol oynadıklarını aktaran Bulak, 1-0dan sonra Boluspor oyunu savunma ağırlıklı oynayıp çirkinleştirebilirdi, bizim işimizi zorlaştırabilirlerdi. Ama yapmadılar, pozitif oyun oynadılar dedi.
     Sahada iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Bulak, şöyle devam etti:
     Her iki tarafın da kazanması gereken bir maçtı. Biz ürettiğimiz pozisyonları gole çevirdik. İkinci yarı konsantre oynadık. İlk yarı yağmur bizi ürküttü. Ama ürettiğimiz pozisyonları, iyi değerlendirdik. İyi bir galibiyet, bizi bir dahaki hafta final maçına taşıdı
     Daha önce kaybedilen puanların kazanmış olsaydık, daha farklı konumda olabilirdik diyen Bulak, Ama o puanlarla kaybederken bu puanlarla da kazandık. Final maçını kendi evimizde oynayıp, 1. Lige çıkmak istiyoruz. Çaykur Rizespor takımı fiziki şartları ile 1. Ligi hak eden bir kulüp şeklinde konuştu.
     (TZL-EG-NC-ÇAĞ-İU)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER