Maçın ardından

Maçın ardından -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazandığımız için mutluyuz -İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erdem: Eskişehirsporu kutluyorum (Fo


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.
     Yanal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirsporlu futbolcuların maçta kazanma arzusuyla oynadığını kaydetti.
     Eskişehirsporun Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubunun son maçından Sivasspor ile karşılaşacağını hatırlatan Yanal, takımının Sivasspor maçında galip gelmek zorunda olduğunu bildirdi.
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazandığımız için mutluyuz diyen Yanal, şöyle konuştu:
     Son haftaya kadar bu iddiamız devam ediyor. Futbolda yoğun yaşanan sürecin sonuna geldik. Futbol kazansın, kazanma kültürü gelişsin ve kazanma kültürüne futbolun güzellikleri de katılsın. Ümit ediyoruz ki önümüzdeki yıllarda bu türlü süreç bir daha yaşanmaz ve futbol kendi hak ettiği ilgi ve alakayla kendi hak ettiği organizasyona kavuşur.
     Yanal, bugün kadınların ve çocukların kendilerini yalnız bırakmadığını anlatarak, Kadınlarımız ve çocuklarımız çok kısa süreçte bu kadar çabuk organize olarak sahayı doldurdu. En azından bizi yalnız bırakmadılar. Onlara da çok teşekkür ediyorum dedi.
     Eskişehirsporlu futbolculardan Abdülaziz Erdoğan maç boyunca desteğini esirgemeyen kadın taraftarlara teşekkür etti, Kayacan Solmaz da maçın zorlu geçtiğini ifade etti.
    
     -İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi-
    
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, takımının, karşılaşmanın ilk yarısında istediği oyunu sahaya yansıtamadığını bildirdi.
     İstanbul Büyükşehir Belediyesporun maçın ikinci yarısında daha fazla mücadele etmeye çalıştığını anlatan Erdem şunları söyledi:
     Üç günde bir ve sıcak havada maç oynamak kolay değil. Bunlar ister istemez kardeşlerimizi etkiledi. Bu bahane değil. Eskişehirsporu kutluyorum. Sonuçta onlar içinde aynı hava şartı oluşuyor, tebrik etmek lazım. Kalan son maçımızı da Bursaspor ile oynayıp kazanarak Eskişehirin de puan kaybetmesini bekleyerek gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Başarabilirsek bizi mutlu eder. Sonuçta futbolcu kardeşlerimin hepsi canıgönülden mücadele ediyor. Zaman zaman inişli çıkışlı devreler yaşanıyor. Bunlar da futbolun içerisinde var.
     İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Efe İnanç, yorgun olduklarını ve kötü bir futbol oynadıklarını söyledi.
     Ömer Can Sokullu da maça iyi başlayamadıklarını ifade ederek Kötü oynadık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık dedi.
     (FD-DA-ÇAĞ-İU)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER